Ακολουθήστε μας

Ειδήσεις

Κώστας Παυλόπουλος: Αθλητισμός και πολιτική πάνε μαζί

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
με τον συνδυασμό του Θ. Βασιλόπουλου είναι ο Κώστας Παυλόπουλος αθλητής χρόνια στο μεσσηνιακό μπάσκετ αλλά και στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο προσφέροντας πάρα πολλά στον τόπο του.

Ευχάριστη έκπληξη γι αυτούς που τον ξέρουν αποτελεί ο Κώστας Παυλόπουλος, ο οποίος θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος, δίπλα στον Θανάση Βασιλόπουλο στις εκλογές του Μαΐου.

Ο Κώστας Παυλόπουλος είναι ελεύθερος επαγγελματίας με πτυχίο τεχνολόγου Γεωπόνου και ταυτόχρονα ενεργός αθλητής σε ομάδα μπάσκετ της πόλης, ενώ συνεχίζει να διαπρέπει και στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς κάθε χρόνο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μαζικού αθλητισμού του δήμου Καλαμάτας.

Ο πολιτικός βίος του δήμου,  χρειάζεται και τους νέους ανθρώπους. Όχι μόνο για να ενισχύσουν τις διοικητικές μηχανές με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά, αλλά και για να μάθουν δίπλα στους εμπειρότερους και να ανεβάσουν το επίπεδο της πολιτικής ζωής. Αυτό αποτελεί ανάγκη, όχι μόνο για την ανανέωση  του πολιτικού προσωπικού, αλλά και για να βρει ο 20άρης, ο 30άρης και ο 40άρης, τον άνθρωπο εκείνο που θα κατανοεί τις ανάγκες και τους προβληματισμούς  του και θα τον εκπροσωπεί στα όργανα διοίκησης.

Κώστας Παυλόπουλος: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θ. Βασιλόπουλου

» alt=»» aria-hidden=»true» />Κώστας Παυλόπουλος: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θ. Βασιλόπουλου

 

«Η διάθεση για προσφορά με οδήγησε στην ενασχόληση μου με τα κοινά,το να είμαι στο πλευρό του Θανάση Βασιλόπουλου είναι μεγάλη τιμή για μένα γιατί είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος τίμιος, εργατικός, δημοκρατικός και πάνω από όλα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΚΟΣ. Για αυτό και όλοι εμείς που θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας στην πόλη είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή.

Έχουμε ιδέες καί όρεξη να τίς υλοποιήσουμε
Θέλουμε την πόλη μας να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Μια πόλη ελκυστική και συγχρόνως λειτουργική για τους δημότες της αλλά και τους επισκέπτες της».
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Ειδήσεις