Ακολουθήστε μας

Βόλεϊ

Μπάμπης Μυτσκίδης: «Του χρόνου ο Απόλλων Καλαμάτας πάει για την υπέρβαση»

Πέρα από κάθε προσδοκία ήταν η φετινή πορεία του Απόλλωνα Καλαμάτας στον Ά ομιλο της Α2 γυναικών. Η νεοφώτιστη ομάδα, κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση.

Για το φετινό αγωνιστικό «θαύμα» του Καλαματιανού συλλόγου, που εκτός από την είσοδο στην τετράδα, κατάφερε να τερματίσει ψηλότερα και από τον Μεσσηνιακό, την παραδοσιακή δύναμη του βόλεϊ στην πόλη, ο αρχιτέκτονας του συλλόγου, Μπάμπης Μυτσκίδης, στον απολογισμό της χρονιάς,σχολίασε:
Σκληρή δουλεια και πάθος

«Πραγματικά ηταν μια εξαιρετική χρονιά για μας η οποία συνδυάστηκε με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα της Α2. Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για την προσπάθεια που έκαναν και τα αποτελέσματα που έφεραν, δούλεψαν σκληρά στις προπονήσεις και γενικά ήμασταν μια οικογένεια στα αποδυτήρια. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου αλλά του φιλάθλους της πόλης για την συμπαράσταση τους.

Αγωνιστικά ξεκινήσαμε να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και στην πορεία είδαμε ότι μας βγαίνουν τα αποτελέσματα, η ομάδα πήρε ψυχολογία και στην συνέχεια χωρίς άγχος αλλά με πάθος, παλεύαμε όλα τα ματς, όποιος και να ήταν ο αντίπαλος.

.Πλέον την επόμενη σεζόν στόχος μας, είναι να κάνουμε την υπέρβαση στην κατηγορία και ήδη από τώρα έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και την ενίσχυση του ρόστερ μας. Από την περυσινή ομάδα μας απουσίασαν τρεις παίκτριες, οι οποίες δεν αγωνίστηκαν καθόλου και εάν τις είχαμε μπορεί η πορεία μας να ήταν ακόμα καλύτερη.»

 Οι Αμαζόνες και το Α-Ω του Απόλλωνα

Για την κατάκτηση της πρώτης θέσης από τις Αμαζόνες, ο κ. Μυτσκίδης τονισε: «Δίκαια κατέκτησε την 1η θέση, ειχε ένα πολύ καλό σύνολο και ήταν μια πολύ οργανωμένη ομάδα και για αυτό έφτασε στο σημείο να κάνει μια ήττα. Από κει και πέρα 4 ομάδες ήμασταν κοντά, έγιναν ωραία παιχνίδια και είχαμε πολλές ανατροπές.»

Τεράστια συμβολή για τον φετινό Απόλλωνα ,ήταν η έφορος Βίκη Καραμπάτσου, η οποία είναι παραλληλα και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Καλαμάτα Ξεκινάμε» για την οποία ο τεχνικός του Μεσσηνιακού συλλόγου, υποστήριξε: «Η παρουσία της εφόρου μας κ. Καραμπάτσου ηταν καταλυτική για την πορεία μας. Ήταν το Α και το Ω της ομάδας, ήταν αυτή που είχε το οργανωτικό κομμάτι του συλλόγου, έτρεχε για τα πάντα ενω βοήθησε στην εξεύρεση χορηγών. Της αξίζουν συγχαρητήρια για την προσφορά της.»

Πηγή: volleynews.gr

More in Βόλεϊ