Ακολουθήστε μας

Σπορ

Με δύο αθλητές ο ΣΔΥΜ και πρωτιά του Βασίλη Μίχου στον 4° Αγώνα Δρόμου Κάστρου Διδυμοτείχου

Στο πλαίσιο της 99ης επετείου της απελευθέρωσης του Διδυμότειχου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 ο 4ος “Αγώνας Δρόμου Κάστρου Διδυμοτείχου” που συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Πολιτισμού-Αθλητισμού-Παιδείας-Νεολαίας και Περιβάλλοντος του Δήμου, η 1η ΣΤΡΑΤΙΑ/EU-OHQ, το Δ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ “ΘΡΑΚΗ” και η XVI M/K MΠ “ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ”.

Οι αγώνες ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα ΈΒΡΟΥ και είχαν έναρξη και τερματισμό το Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου. Οι συμμετέχοντες πήραν μέρος στις διαδρομές των 10 χλμ, 5 χλμ, 900 μ. παιδιών και 400 μ. Α.ΜΕ.Α. Κοντά στα 1000 άτομα, μικροί και μεγάλοι έλαβαν μέρος σε όλες τις κατηγορίες των αγώνων, σε μια εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός για τη πόλη των κάστρων.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγεία Μεσσηνίας ήταν εκεί με δύο μέλη του, που συμμετείχαν στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων, όπου είχαμε και τη μεγαλύτερη διάκριση από τον Βασίλη Μίχο, που κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση της γενικής κατάταξης κάνοντας χρόνο 37:23. Το άλλο μέλος του συλλόγου ήταν ο Χρήστος Κορομηλάς, που τερμάτισε επιτυχώς σε χρόνο 53:55.

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τα ανωτέρω μέλη του για τη συμμετοχή τους και την επιτυχία τους.

More in Σπορ