Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Γ. Χριστόπουλος «Παλεύαμε με δαίμονες. Περηφάνεια για παίκτες και κόσμος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλώντας σε έντονη συναισθηματική φόρτιση λίγη ώρα μετά την αναμέτρηση με το Διαγόρα ο προπονητής της Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος.
Αναφέρθηκε σε “κλοπή” που ξεκίνησε με τους ορισμούς των ομίλων τον περασμένο Ιούλιο και ολοκληρώθηκε στο αποψινό ματς. Πρόσθεσε ότι η Καλαμάτα πάλεψε μόνης της με τη χρηματοδότηση του Αγαθοκλή Χριστόπουλου καθαρά κόντρα σε όλους και σε όλα, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος μιλούσε για αυτά που έβλεπε και τότε που η ομάδα κέρδιζε.
Ο Καλαματιανός τεχνικός υπογράμμισε ότι νιώθει περήφανος για την ομάδα του που “πάλεψαν” όλη τη χρονιά, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια τους “ηρωισμό” εδώ που έφτασαν.
Περήφανος τόνισε ότι είναι και για τη φανέλα που φοράει αλλά και για τον υπέροχο κόσμο της Μαύρης Θύελλας που μετέτρεψε σήμερα το γήπεδο του Μεσσηνιακού, σε εικόνα από άλλη εποχή… Κλείνοντας, σημείωσε ότι για να ξαναβρεί η ομάδα το δρόμο της , όπως είχε πει όταν ήρθε, η προσπάθεια αυτή πρέπει να έχει διάρκεια και δεν πρέπει να διακοπεί…

Τις επόμενες ημέρας πάντως, όπως είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος, θα έχει χρόνο να μιλήσει πιο ήρεμα και πιο αναλυτικά για όσα συνέβησαν τη φετινή χρονιά αλλά και για το μέλλον του στη Μαύρη Θύελλα…

*Παρακολουθείστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Γιάννη Χριστόπουλου στο βίντεο που ακολουθεί

Video:

 Πηγή: tharrosnews.gr
More in Μαύρη Θύελλα