Ακολουθήστε μας

Σπορ

Εντυπωσιακό διήμερο μπητς βόλεϊ στα γήπεδα του KBV Καλαμάτας

Με τη συμμετοχή ομάδων από Ρουμανία και Αυστρία, πολλών εκ των κορυφαίων Ελλήνων, αλλά και την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα και τις εγκαταστάσεις του KBV στην Ναυαρίνου, το ανοικτό τουρνουά μπητς βόλεϊ που εντάσσεται στο σιρκουί του πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΕΟΠΕ.
Με έναν εντυπωσιακό αριθμό ομάδων που ξεπερνούν τις 50, η δράση άρχισε από χθες με τα προκριματικά που θα συνεχιστούν και σήμερα προκειμένου να αναδειχθούν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τα κυρίως ταμπλό σε άνδρες και γυναίκες.
Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό του τουρνουά θα ξεκινήσουν σήμερα το πρωί, προσφέροντας πλούσιο θέαμα με δεκάδες εντυπωσιακούς αγώνες μέχρι αργά το βράδυ όλο το διήμερο και θα κορυφωθούν Κυριακή με την ανάδειξη των νικητών.
Αν και αρκετοί ακόμα Μεσσήνιοι αναμένεται να εξασφαλίσουν κάποιες από τις 16 θέσεις (8 για τους άνδρες και άλλες τόσες για τις γυναίκες) των προκριματικών στο κυρίως ταμπλό έχουν ήδη πάρει θέση η «δική μας» Ιφιγένεια Σαμπάτη και το δίδυμο Βαγγέλης Ντάκουρης-Άρης Χανδρινός.

ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ
Άνδρες

1    Βολουδάκης Χ./Κογκαλιδης Κ.
2    Νιώπας Δ./Παπαδημητρίου Θ.
3    Ντόντης Ν./Πάτσης Ν.
4    Μεσσάλας Α./Στάικος Κ.
5    Ιωαννίδης Π./Κόλα Α.
6    Δεναξάς Γ./Σταμπέλος Γ.
7    Ντακούρης Β./Χανδρινός Α.  wc
8    Hradecsni D./Hupoiu V. (ROM) wc

Γυναίκες
ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ

1    Καραγκούνη Δ./Σαρακατσάνη Θ.
2    Μολδοβανίδη Τ./Σαμπάτη Ι.
3    Ζούρου Μ./Μάρκου Ι.
4    Μεθενίτη Π./Σπανού Α.
5    Κλέπκου Μ./Μπάκα Ε.
6    Malesic L./Φωκιανού Α.
7    Μαντούδη Ι./Χατζηβασιλείου Β. wc
8    Gird Ι./Corcoz I. (ROM) wc

Πηγή: tharrosnews.grMore in Σπορ