Ακολουθήστε μας

Βόλεϊ

Οι αντίπαλοι των Μεσσηνιακών ομάδων

Τους αντιπάλους τους στο νέο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών και Α2 βόλει ανδρών έμαθαν ο Μεσσηνιακός, ο Απόλλωνας Καλαμάτας και η Καλαμάτα ’80.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ομοσπονδίας, οι δύο Μεσσηνιακές ομάδες θα βρίσκονται στον 1ο όμιλο ο οποίος θα απαρτίζεται ακόμη από τις εξής ομάδες: ΑΕ Αγ. Παρασκεύης, ΑΕ Αμπελοκήπων, ΟΦΑ Απολλώνιος, ΑΟΝ Αργυρούπολης, Ενωση Βύρωνα, ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου, ΓΕ Ηρακλείου, ΓΣΚ Ηρακλής, ΓΑΣ Μεσσαράς, ΓΣ Πετρούπολης.

Μένει να ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων, ώστε να φανεί αν θα είναι όλες στο δρόμο των Μεσσηνιακών ομάδων ή αν κάποιες θα αποσυρθούν.

Η Καλαμάτα ‘80 τοποθετήθηκε στον 1ο όμιλο μαζί με ΑΟ Αιγιαλέων, ΑΣΠ Απόλλων, ΓΣ Απόλλωνα, ΑΕ Αρμενίων, ΔΑΣ Δραπετσώνας, Εθνικός ΟΦΠΦ, ΓΕ Ηρακλείου, ΑΠΦΣ Ηρακλής, ΑΣ Κέρκης, ΑΟΝΣ Μολάων, Νέοι Βύρωνος, ΑΣ Πανερυθραϊκός, ΓΣ Πανιώνιος, Ροδίων Αθλησις.

Ωστόσο αυτή δεν θα είναι και η τελική εικόνα του ομίλου. Και αυτό γιατί εντός της εβδομάδας είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις ομάδων οπότε, ανάλογα με το πόσες και ποιες θα είναι αυτές, θα διαμορφωθεί ανάλογα και ο όμιλος.

Το πρωτάθλημα λοιπόν θα διεξαχθεί από 5/10/2019 μέχρι 19/5/2020 ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν 27 ομάδες.

Πηγή: notosport.gr

More in Βόλεϊ