Ακολουθήστε μας

Εθνική Ελλάδος

Εθνική – Αναστασιάδης: «Καλύτεροι άνθρωποι οι Αρμένιοι! Τους τα δίνει ο Θεός» – video

Αλλοπρόσαλλες δηλώσεις από τον Άγγελο Αναστασιάδη μετά την ήττα της Εθνικής Ελλάδας από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ, με τον Έλληνα τεχνικό να τα… ρίχνει στον Θεό και να υποστηρίζει ότι η ομάδα ήταν καλή στο ματς.

Οι δηλώσεις του Αναστασιάδη

«Αυτοκτονήσαμε, κάναμε τρομερά λάθη. Μείναμε πίσω στο σκορ, χωρίς λόγο. Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Είναι μεγάλη αδικία αυτό που έγινε σήμερα.

Δεν είναι θέμα νοοτροπίας. Τα δύο πρώτα γκολ που δώσαμε είναι δικά μας. Χάσαμε ευκαιρίες στη συνέχεια, αλλά δεν μπήκαν. Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Είναι πικρό το αποτέλεσμα. Ήταν ευκαιρία για τα παιδιά να νικήσουν και να πάνε διακοπές να ηρεμήσουν. Δεν θα το παρατήσουμε, έχουμε ακόμα 18 πόντους να διεκδικήσουμε. Δεν το αφήνουμε. Μπορούμε να διεκδικήσουμε παντού αποτέλεσμα, το βλέπετε κι εσείς αυτό… Αδικήσαμε τους εαυτούς μας».

Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις και στην κάμερα της Cosmote Tv, τονίζοντας τα εξής:

«Ήμασταν καλοί σήμερα. Αυτό το 15λεπτο μας συνοδεύει συνέχεια. Παρόλα αυτά η ομάδα αντέχει, και προσπαθεί να αντεπεξέλθει από τις δυσκολίες. Δεν βάζουμε εύκολα γκολ και αντιθέτως δεχόμαστε. Πικρή μέρα για εμάς, είμαστε στεναχωρημένοι για το άσχημο αποτέλεσμα. Δεν στεκόμαστε σε δικαιολογίες.

Ήθελα τα παιδιά να πάνε χαρούμενα διακοπές. Αυτό το κακό 15λεπτο, μας στοιχειώνει. Είχαμε και τους τραυματισμούς. Είναι μια συγκυρία πραγμάτων που μας πάει σε μια θέση που δεν μας ταιριάζει.

Μάλλον είναι καλύτεροι άνθρωποι από εμάς και τους τα δίνει ο Θεός. Έχουμε ακόμα να διεκδικήσουμε βαθμούς και δεν θα τους αφήσουμε. Εγώ ελπίζω και πιστεύω πως θα το παλέψουμε μέχρι τέλος. Μακάρι να γυρίσει. Στεναχωριέμαι για αυτά τα παιδιά, και δεν έχω κανένα παράπονο από εκείνα. Το θέμα είναι πως και αισιοδοξία υπάρχει, και δυνατότητες υπάρχουν. Γίνονται τραγελαφικά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Ελπίζω να γυρίσει το κουμπί. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω με τα παιδιά είναι τους δίνω αυτά που θέλουν μέσα στο γήπεδο. Όπως είπα είναι το κακό φεγγάρι. Μας δοκιμάζει ο Θεός. Τρεις λάθος επιλογές. Τρεις λάθος εκτιμήσεις έγιναν γκολ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να σταθεί σε αυτό το ματς». 

More in Εθνική Ελλάδος