Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΕΥΚΛΗΣ: Πρώτος ο Κρανιώτης στο Πόρο

Ο Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία Whynot διοργάνωσαν στις 8 και 9 Ιουνίου 2019, την αθλητική εκδήλωση multisport POROSEA 2019 (τριάθλου, aquathlon, κολύμβησης και δρομικά) στο νησί του Πόρου.

 

Ο καλαματιανός τριαθλητής Κων/νος Κρανιώτης έλαβε μέρος στην απόσταση Sprint (κολύμβηση 750 μ. – ποδήλατο 20 χλμ. – τρέξιμο 5 χλμ.) κατακτώντας την 1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία 30 – 34 ετών, με συνολικό χρόνο 1 ώρα, 20 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα και την 7η Θέση στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε 100 αθλητές που έλαβαν μέρος στην sprint απόσταση.

Ο έμπειρος αθλητής του τριάθλου μας ανέφερε :
<< Το φετινό Porosea ήταν αρκετά βελτιωμένο καθώς το κολυμβητικό σκέλος πραγματοποιήθηκε στην παραλία Ασκέλι, μια από τις πιο γραφικές γωνιές του νησιού, με θέα στον Σαρωνικό, το ποδηλατικό σκέλος ήταν περιφερειακά του νησιού, δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να απολαύσουμε όλες τις ομορφιές του νησιού και τέλος το δρομικό κομμάτι ήταν ανάμεσα στα γραφικά καλντερίμια, τα οποία σε έκαναν να ξεχάσεις (όσο μπορούσες δηλαδή) την υπερβολική ζέστη της ημέρας και τις απότομες ανηφορίτσες.

Ήταν ένας δυναμικός αγώνας και συγχαρητήρια στη διοργάνωση η οποία απέδειξε ότι είχε δίκαιο με το σλόγκαν της ”Έλα να πάμε στο νησί”, για να απολαύσουμε γραφικά τοπία, γαλάζια νερά, άθληση, διασκέδαση, εκπλήξεις και πολλά χαμόγελα, με το POROSEA 2019. >>

 

 

More in Σπορ