Ακολουθήστε μας

Εθνική Ελλάδος

«Μπάχαλο» η Εθνική! «Επίθεση» Αναστασιάδη σε Παπασταθόπουλο

Απίστευτα πράγματα στην Εθνική του Άγγελου Αναστασιάδη, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τα βάζει με τον… αρχηγό της ομάδας, Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Έλληνας στόπερ ήταν απαισιόδοξος για την πρόκριση της Ελλάδας στο Euro 2020, στις δηλώσεις του στην κάμερα του Open Tv και της Cosmote Tv, γεγονός που έφερε μία ανήκουστη «έκρηξη» από τον προπονητή του, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν ο κύριος Παπασταθόπουλος δεν πιστεύει στην πρόκριση ας μην είναι εδώ».

Η δήλωση του Αναστασιάδη

«Εγώ να απαντήσω. Εγώ πιστεύω ότι θα πάμε στα τελικά. Το είπα, βλέποντας εμάς και τις άλλες ομάδες. Πιστεύω πως μπορούμε. Εάν ο κύριος Παπασταθόπουλος δεν το πιστεύει, δεν μπορεί να είναι εδώ. Όποιος έχει αυτήν την άποψη, δεν μπορεί να είναι εδώ. Τι θα πει τα παρατάμε; Εγώ δεν έμαθα να τα παρατάω. Εμένα όμως δεν μου είπε ο Παπασταθόπουλος. Γιατί δεν το είπε στα αποδυτήρια; Το ανακοίνωσε που; Στις εφημερίδες; Να μας το έλεγε ότι δεν μπορεί να συμμετέχει. Αυτομάτως βγάζει τον εαυτό του απ’ έξω από την Εθνική. Να γλιτώσουμε τα άλλα παιδιά. Ρωτήστε, λοιπόν, τον Φορτούνη, τον Σιόβα και τον Σάμαρη για το εάν κάποιος από αυτούς δεν το πιστεύει. Αυτή είναι η απάντηση που σας δίνω εγώ».

Πηγή: newsit.gr

More in Εθνική Ελλάδος