Ακολουθήστε μας

Σπορ

Αποτελέσματα από το 10ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ στην Καλαμάτα

Με περίπου 170 αθλητές τους καλύτερους όλων των κατηγόριων να έχουν προσέλθει στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα ολοκληρώθηκε το 10ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ στην Καλαμάτας.

Loading video

 

Στην Καλαμάτα με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού και ευρωπαϊκού Πινγκ Πονγκ όπως ο μέχρι πέρυσι και για πολλά χρόνια αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, ο πολλάκις πρωταθλητής Ελλάδος και Ευρώπης, Ντανιέλ Τσιόκα, ο 14 φορές πρωταθλητής Ελλάδος Γιάννης Βλοτινός, ο επίσης πρωταθλητής Ελλάδος Γιάννης Κορδούτης, η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας και Ευρώπης, Βάνια Ζάνεβα, αλλά και οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Κωνσταντίνος Βατσακλής, Κωνσταντίνος Κωστόπουλος και Σωτήρης Ζήκος βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πόλη μας για να συμμετάσχουν σε ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Πρόκειται για το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ανεξάρτητων και Βετεράνων Αθλητών το οποίο φιλοξενήθηκε στην «Τέντα». Παρά την αφόρητη ζέστη στο κλειστό γήπεδο της «Τέντας» το θέαμα ήταν εντυπωσιακό και οι αγώνες διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία. 175 αθλητές απ’ όλη τη χώρα, αναμετρήθηκαν σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στις κερκίδες της κλειστής σάλας, να απολαύσουν συναρπαστικά ματς!

Οι νικητές ανά κατηγορία:

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ 40-49: Τσαρσιταλίδης Χρήστος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 50-59 Κορδούτης Ιωάννης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 60-64 Γιάννου Στυλιανός

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 65+ Πουλιέζος Τάσος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 18-39 Μούχθης Γεώργιος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 40-49 Ιούλιος Μεχχιλής

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 50-59 Ηλίας Κατσιβέλης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 60-64 Σταματιάδης Βασίλειος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 65 + Λυκουρίνος Ευάγγελος

Πρωταθλήτρια ομάδα η «Πάνθεο» (Τσιόκας, Κορδούτης, Γιαλούρης και Θεοδώρου). Κυπελλούχος ομάδα η «Άκτωρ» (Κατσιβέλης, Παπαγεωργίου, Βατσακλής και Κωστόπουλος).

  • Την διοργάνωση κάλυψε υγειονομικά το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Καλαμάτας κατόπιν πρόσκλησης των διοργανωτών. Συνολικά δέκα εθελοντές ήταν παρόντες διαδοχικά, καθ’ όλη τη διάρκειά του, για να παράσχουν Πρώτες Βοήθειες σε οποιοδήποτε περιστατικό.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ

Ο υπεύθυνος του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας Γιώργος Καλογερόπουλος, ο οποίος ανέλαβε την διοργάνωση, τόνισε «Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός διεξήχθη στην Καλαμάτα, και είναι σημαντικό να γίνονται παρόμοιες διοργανώσεις. Οι επισκέπτες απόλαυσαν τους αγώνες, αλλά και τις ομορφιές της πόλης, τα εστιατόρια, τις παράλιες, τα ξενοδοχεία, τα εμπορικά καταστήματα. Εκ μέρους του Ομίλου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμο Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τις επιχειρήσεις που στήριξαν την διοργάνωση, τον Ερυθρό Σταυρό και τους Εθελοντές Σαμαρείτες για την στήριξη τους καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Τα φιλικά σωματεία ΑΟ Ξυλοκάστρου και Ε.Α. Βόχας και προσωπικά στους Γεωργίου Βλάση, Ζάρρο Ανδρέα κα Δασκαλόπουλο Τάσο, για την πολύτιμη βοήθεια τους σε εξοπλισμό. Τα Μέσα Επικοινωνίας που κάλυψαν την διοργάνωση και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καλούς φίλους και συμπαίκτες, Μποσίνη Δημήτρη, Σκούλλο Μάνο, Θεοδωρόπουλο Βασίλη, Μεντώνη Παντελή αλλά και τον Ρουμελιώτη Κώστα και Καλογερόπουλο Βαΐο, για την πολύτιμη βοήθεια τους, διότι χωρίς αυτούς δεν θα έβγαινε η διοργάνωση.»

10ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ

Πηγή: kalamatatimes.gr

More in Σπορ