Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Όλη η επιστολή Πρασσά

Η επιστολή του κ. Πράσσα που αναγνώστηκε από τον πρώην αντιπρόεδρο πλέον κ. Παύλο Κρανιώτη αναφέρει τα εξής:

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συναισθανόμενος τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η αγαπημένη μας Καλαμάτα καταθέτω ενώπιον της γενικής συνέλευσης του συλλόγου μας επίσημη πρόταση για την ανάληψη της διοίκησης και της διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας μαζί με όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις παρελθούσες χρήσεις.

Οι δύο βασικοί λόγοι που με φέρουν σήμερα ενώπιον σας είναι αφενός η γνήσια αγάπη που τρέφω για τον τόπο που γεννήθηκα και αφετέρου μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται με την αναγέννηση της ιστορικής ομάδας η οποία θα επιστρέψει σύντομα εκεί που πραγματικά ανήκει ως Έλληνας της διασποράς που δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Έχω μάθει να μελετώ προσεκτικά κάθε κίνηση που σχετίζεται με το επιχειρείν για αυτό ακριβώς το λόγο και έπειτα από ενδελεχή έρευνα αγοράς που κάναμε με του συνεταίρους μου εκπονήθηκε για την αγαπημένη μας Μαύρη Θύελλα ένα μακρόπνοο και ταυτόχρονα υλοποιήσιμο επιχειρηματικό πλάνο το οποίο κρίνονται ως το πλέον κατάλληλο για την οριστική έξοδο του συλλόγου μας από το τέλμα και την ανυποληψία στην οποία έχει περιέλθει.

Εν συντομία οι κινήσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν αμέσως μετά την ανάληψη της διοίκησης και εν γένει της διαχείρισης της ομάδας είναι συγκεκριμένες και αφορούν:

1) Στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα με ότι αυτό συνεπάγεται.

2) Στην τακτοποίηση με ίδια έξοδα όλων των οικονομικών υποχρεώσεων που θα δημιουργηθούν μέσα στις επόμενες χρήσεις.

3) Στη δημιουργία ενός καθεστώτος αξιοπιστίας αναφορικά με τις κάθε είδους πληρωμές του συλλόγου μας.

4) Στην αναβάθμιση των ακαδημιών μας προκειμένου να αποτελέσει άμεσα ο σύλλογος έναν σύγχρονο πόλο έλξης για όλα τα ταλέντα της πόλης αλλά και των γύρω περιοχών καθώς δεν νοείται υγιής αυτάρκης και φιλόδοξη ομάδα χωρίς την ύπαρξη ενεργών ακαδημιών οι οποίες θα αναδεικνύουν και αξιοποιούν τα παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας.

5) Στη στελέχωση των γραφείων με ειδικευμένο έμπιστο προσωπικό και γνώσης του αντικειμένου οι οποίοι θα απασχολούνται κατά αποκλειστικότητα με την ομάδα και τα ζητήματα της.

6) Στη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που δεν θα υπολογίζεται οποιαδήποτε οικονομικά με απώτερο σκοπό να καταπιεί τις κατηγορίες και να ανέλθει το συντομότερο δυνατό στο πρωτάθλημα της Super League 1 χωρίς την παραμικρή αστοχία.

Γνωρίζουμε ότι τίποτα και από όλα τα παραπάνω δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είμαστε όμως πεπεισμένοι ότι εξασφαλίζοντας την ομάδα μας οικονομική αυτάρκεια, επαγγελματική οργάνωση αλλά και μία διοίκηση που γνωρίζει το άθλημα του ποδοσφαίρου εκ των έσω θα καταφέρουμε να πετύχουμε άμεσα και φυσικά .ε τη βοήθεια των μοναδικών και πολυάριθμων φιλάθλων μας αυτό που φαντάζει σήμερα ως ένα μακρινό και άπιαστο όνειρο την επιστροφή της Μαύρης Θύελλας στα γήπεδα της Super League 1.

Στην επιχειρηματική ομάδα συμμετέχουν ο επίσης ομογενής επιχειρηματίας Ιωάννης Νταοπουλος καθώς και επί σειρά ετών επιστήθιος φίλος μου Χρήστος Παπαδημητρίου.

Θα ολοκληρώσω επαναλαμβάνοντας ότι τίποτα δεν είναι εύκολο,  πιστεύουμε όμως ακράδαντα ότι έχουμε τις δυνάμεις και τη διάθεση να το κάνουμε να φανεί εύκολο στο τέλος αυτής της διαδρομής αφού υπάρχει αδιοτελής αγάπη για την ομάδα του τόπου μας, βαθιά γνώση γύρω από το ποδόσφαιρο και κυρίως οι απαιτούμενες οικονομικές δυνάμεις.

Με πείσμα επιμονή και υπομονή θα πορευτούμε αναπόσπαστη μέχρι το τελικό μας στόχο.

Με τιμή

Γιώργος Πρασσάς

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Μαύρη Θύελλα