Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Το βιογραφικό του νέου ηγέτη Γιώργου Πρασσά

Ο Γιώργος Πρασσάς, ο οποίος από το βράδυ της Παρασκευής είναι ο νέος ισχυρός άνδρας της Μαύρης Θύελλας, κατάγεται από την Καλαμάτα και δραστηριοποιείται στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Μαύρη Θύελλα: Ο Γιώργος Πρασσάς, ομογενής από το Σικάγο, αναλαμβάνει την ομάδα!

Η εταιρεία του GP Financial με έδρα το Σικάγο έχει περισσότερους από 1.000 πελάτες και περίπου 6 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση. Παρέχει κυρίως υπηρεσίες και συμβουλές οικονομικής προστασίας αναπτύσσοντας στρατηγικές και λύσεις για άτομα, επαγγελματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους και να αποκτήσουν οικονομική ασφάλεια.

Ο ίδιος δραστηριοποιείται και στον κλάδο της εστίασης και είναι ιδιοκτήτης τεσσάρων εστιατορίων με ελληνική κουζίνα στο Σικάγο.

Η μητέρα του είναι από το Διαβολίτσι και ο ίδιος έχει φύγει απο την Μεσσηνία σε ηλικία 18 ετών.

Πριν από την ίδρυση της GP Financial, ο Πρασσάς ήταν στέλεχος της Allianz ενώ νωρίτερα Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της MetLife.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Roosevelt, όπου έλαβε MBA στον Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό.

Η GP Financial, υπήρξε εκ των χορηγών φέτος της Καλαμάτας, αλλά όπως ξεκαθάρισε στην ΓΣ ο εκπρόσωπος του κ. Πρασσά, δικηγόρος Λάμπρος Αδάμος, παρά την γνωριμία των δυο ανδρών ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος δεν έχει καμιά σχέση με το νέο διοικητικό σχήμα.

Ο Πρασσάς θα ορίσει άμεσα τους ανθρώπους που θα τρέξουν τα θέματα της Μαύρης Θύελλας ενώ σύντομα θα προγραμματίσει ταξίδι στην Ελλάδα και ο ίδιος.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Μαύρη Θύελλα