Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

Τίμησαν την μνήμη του Λυκούργου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τιμήθηκε χθες το απόγευμα η μνήμη του προέδρου των Προέδρων της Καλαμάτας Λυκούργου Γαϊτανάρου από τους παλαίμαχους της Μαύρης Θύελλας και του Μεσσηνιακού.

Εραγματοποιήθηκε φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες Ενώ πριν τον αγώνα τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του. Το παρών έδωσε ο γιος του Γιάννης, ο οποίος και τιμήθηκε αρχικά από τον Σταυρό χριστόπουλο που έδωσε αναμνηστικό και τόνισε το ενδιαφέρον του αείμνηστου Λυκούργου για όλες τις μεσσηνιακές ομάδες και από τον πρόεδρο των παλαιμάχων της Καλαμάτας Μανώλη Θεοδώρου προσφέροντας  την φανέλα με τις υπογραφές της Καλαμάτας όλο των παλαιμάχων.

Το παρόν ακόμα έδωσε ο νέος δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ο οποίος στο λόο του συνεχάρη τα δύο σωματεία για την πρωτοβουλία τους.

Τέλος για την ιστορία ο αγώνας έληξε με νίκη των παλαιμάχων της Καλαμάτας με σκορ 5-1.

ΠΣ Η Καλαμάτα :Πλακουδάκης, Δέδες, Παλαμάρας, Δούβας, Μαυρέας, Κ. Μπιζίμης, Χατζηαγγελής, Αθανασόπουλος, Μπλέτσας, Λακριντής, Δρούγας, Σκαφιδάς, Παν, Μπιζίμης, Στυαριανέας, Φράγκος, Σωτηρόπουλος, Πετρόγιαννης.

Μεσσηνιακός:  Σακκάς, Σταυρόπουλος, Κολοκάθης, Μουστάκας, Σκιαδόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Φωτόπουλος, Φύκουρας, Νινιός, Χριστόπουλος, Αναστασόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Πατρίκης, Γεωργιόπουλος, Κουτσαντώνης, Πετρόγιαννης, Σπαντιδέας, Ζησιμάτος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Μαύρη Θύελλα