Ακολουθήστε μας

Στίβος

Για 6η Συνεχόμενη Χρονιά Λειτουργεί το Καλοκαιρινό Camp του Μεσσηνιακού. Ξεκίνημα με Περιβαλλοντολογική Δραστηριότητα

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ξεκίνησε την λειτουργία του το Καλοκαιρινό Camp του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού. Το Camp φιλοξενεί πολυάριθμα παιδιά στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου από την Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή από τις 8:00 μέχρι τις 14:30. Η θεματολογία του περιέχει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που συναρπάζει τα παιδιά συμβάλλοντας κατά έναν τρόπο στην πολύπλευρη σωματική, ψυχική και κοινωνική ανάπτυξη αυτών. 

Η λειτουργία του camp θα ολοκληρωθεί στις 2 Αυγούστου, ύστερα από 7 ξεχωριστές εβδομαδιαίες περιόδους. Τα περιεχόμενα των δραστηριοτήτων περιλαμβάνουν  αθλητικές, εικαστικές, επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές ποικιλόμορφες δράσεις. Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ελένη Χαντζή, η οποία μαζί με ένα ευρύ φάσμα καθηγητών Φ.Α. και συνεργατών παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα παιδιά.

Πρόσφατη ήταν η περιβαλλοντολογικής θεματολογίας δραστηριότητα του Camp, καθώς εκπαιδευτικοί και παιδιά είχαν ενεργή συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού, για μια Ευρώπη χωρίς απορρίμματα.  Ήταν μια δράση της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος.

Οι εγγραφές στο Camp συνεχίζονται καθημερινά, ενώ πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 6947373787.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Στίβος