Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Ριζική ανανέωση στο γήπεδο Μεσσηνιακού

Ένα γήπεδο όπως την Αγια-Σοφιά (τηρουμένων των αναλογιών) οραματίζονται οι ιθύνοντες της Μαύρης Θύελλας!

Δεν είναι τυχαία άλλωστε η επίσκεψη τεχνοκρατών της ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ στην Καλαμάτα και η επιθεώρηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ΓΣ «Σταύρος Παπαδόπουλος».

Οι στρατηγικές «συμμαχίες» που «χτίζει»  η νέα διοίκηση της Μαύρης Θύελλας (θυμίζουμε, εκτός από την Ερμωνασσα ΑΕ για το γήπεδο, υπάρχει και η συνεργασία με την Capelli Sports  για το αθλητικό υλικό) δείχνουν τη σοβαρότητα του εγχειρήματος και «γεννούν» προσδοκίες για το μέλλον του Συλλόγου.

Άλλωστε, νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπία της Μαύρης Θύελλας με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της ομάδας Χρήστο Παπαδημητρίου, επισκέφτηκαν τον δήμαρχο Καλαμάτας (και νέο περιφερειάρχη) Παναγιώτη Νίκα, για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και κυρίως τις κτιριακές υποδομές.

Το γήπεδο ΜΓΣ «Σταύρος Παπαδόπουλος», όπως όλα δείχνουν, θα υποστεί ριζική ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό και ελπίζουμε στα πλάνα να είναι και η εγκατάσταση δικτύου WiFi στο γήπεδο που θα διευκολύνει την δουλειά των δημοσιογράφων και όχι μόνο. Μια, ίσως, από τις μεγαλύτερες παραλείψεις της προηγούμενης διοίκησης, σε ότι αφορά τις υλικές υποδομές…

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα