Ακολουθήστε μας

Σπορ

2οι στην C5/A6 Κατσάς – Βαρθαλίτης της ΑΛΑΚ στο 3ο Ράλλυ Σπριντ Αλφείος

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιούνιου ο 3ος αγώνας  Rally Sprint Αλφειός από την Art Of Speed, με τη συμμετοχή 24 πληρωμάτων με ντόπιους οδηγούς αλλά και πληρώματα εκτός νομού, οι οποίοι ακολουθούν το θεσμό του Κυπέλλου Χώματος στον οποίο προσμετρά και ο συγκεκριμένος αγώνας.

Στον αγώνα πολύ καλή ήταν η παρουσία των πληρωμάτων της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας.

Κορυφαία επίδοση αυτή των Αθανάσιου Κατσά και Δημήτριου Βαρθαλίτη με Toyota Corrola AE111, που κατετάγησαν με 36:16.06 στην 2η θέση στην κατηγορία C5/A6.

Με επίδοση 36:21.14 οι Δημήτρης Γκρούμας και Μαρία Πολυχρονοπούλου που έτρεξαν με Toyota Corrola KP70 κατετάγησαν 5οι στην κατηγορία C4/E10.

Άτυχα ήσαν τα δυο από τα τέσσερα πληρώματα της ΑΛΑΚ. Οι Ιωάννης Πολυχρονόπουλος  και Ιωάννης Βόρριας έτρεξαν στην C2/A8 -of road 4×4 –με Lancia Delta HF όπου ωστόσο αποκλείσθηκαν, ενώ λόγω μηχανικής βλάβης στην Ειδική 4 εγκατέλειψαν οι Γεράσιμος Παπανικολάου και Ιωάννης (της ΑΣΜΑΝ ΗΛΕΙΑΣ) που έτρεξαν με Toyota Starlet KP61 στην C4/Ε10.

Το 3ο Ράλλυ Σπριντ Αλφειός έγινε  με την υποστήριξη του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, στην ίδια ειδική διαδρομή, στην «Μακρίσια – Καλυβάκια».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Σπορ