Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Τα νέα γραφεία

Σε λίγες μέρες από τώρα και συγκεκριμένα αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τα νέα γραφεία της Μαύρης Θύελλας.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση του Π.Σ. ‘’ Η  ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘’ ενημερώνει ότι από τις αρχές Αυγούστου θα λειτουργούν τα νέα μας γραφεία στο κέντρο επί της οδού Φραντζή στο κάτω μέρος της κεντρικής πλατείας.

Μετά από πολλά χρόνια η Μαύρη Θύελλα αποκτά και πάλι την θέση της στον ιστό της πόλης, θέλοντας να ξαναδημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους πολίτες της Καλαμάτας.

Την δημιουργία του disign και την ολοκλήρωση του έργου έχει αναλάβει ο συμπατριώτη μας διακοσμητής Βαγγέλης Σαραντόπουλος με την ομάδα του και το αποτέλεσμα όπως φαίνεται είναι εντυπωσιακό.

Στα γραφεία προβλέπεται να στεγαστούν μελλοντικά ίσως και πολύ σύντομα ο ερασιτέχνης και τα τμήματα ακαδημιών έτσι ώστε όλος ο οργανισμός να έχει τον ίδιο χώρο στέγασης. Με την κίνηση αυτή το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα είναι να μπορέσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας να αποκτήσει άμεση πρόσβαση επικοινωνίας με την ίδια την ομάδα.

Πάντα λοιπόν προς την κατεύθυνση αυτή  και τα οικονομικά πλαίσια που επιτάσσουν οι ημέρες που βιώνει η κοινωνία μας, λόγω της οικονομικής κρίσης, παρουσιάζουμε την εικόνα των νέων μας γραφείων τα οποία πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύουν το brand name που φέρει η ομάδα μας.

Υ.Σ. Το κόστος δεν το υπολόγισε ποτέ η νέα διοίκηση και το απέδειξε θέτοντας σαν πρώτη προτεραιότητα πάντα τα έργα υποδομής και όχι ότι γινόταν μέχρι τώρα….

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Μαύρη Θύελλα