Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ο Γιάννης Δανίκας στο taklin.gr

Επιστρέφει στο νομό Μεσσηνίας και στην Κυπαρισσία. Το έργο του από την προηγούμενη θητεία αξιοζήλευτο και για αυτό ο ΑΟΚ του ανέθεσε το δύσκολο κομμάτι του τεχνικού διευθυντή για αυτό το νέο ξεκίνημα που γίνεται στην ομάδα.

Ο λόγος φυσικά για τον κ. Γιάννη Δανίκα που μίλησε στο taklin.gr για την θέση που έχει αναλάβει, τους μεταγραφικούς στόχους καθώς και για άλλα πολλά.

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΟΚ για την τιμή που μου έκανε να με κάνει ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.

Με το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο έχω μια συνεργασία έξι ετών κυρίως στο να προτεινω καλούς ποδοσφαιριστές σε αξία και ήθος από το νόμο Ηλείας.

Βέβαια για να πειστεί ένας καλός ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες να έρθει στο τοπικό χρειάζεται κάποιο αγωνιστικό κίνητρο και φερεγυοτητα από την διοικηση, η οποία όλα αυτά τα χρόνια είναι παραπάνω από συνεπης στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει.

Φέτος οι μεταγραφές που έγιναν ανεβάζουν πολύ το επίπεδο της ομάδας και αυτοματως μπαίνουν στόχοι. Ο κυριότερος στόχος είναι να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο και να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο . Δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα αλλά αν έρθει δεν θα πούμε όχι.

Θα γίνουν ακόμα δυο μεταγραφές -ενός επιθετικού (ο οποίος έχει συμφωνήσει και έπαιζε περυσι σε ομάδα Γ’ Εθνικής που ανέβηκε στην Β)και ενός αμυντικού μέσου.

Οι επιλογές των παικτών έγιναν σε θέσεις που είχε επισημάνει ο προπονητης της ομάδας ότι χρειάζεται και μεγάλο πλεονέκτημα στο να έρθουν παίκτες Γ’ Εθνικής ότι η διοίκηση είναι φερέγγυα 100 % και τηρεί τις συμφωνίες που κάνει».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α Τοπικό