Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

Βούζας: «Θέλουμε το πραγματικό ταλέντο να μείνει στην ομάδα. Θέλουμε να ανεβάσουμε το στάνταρ»

Σύμφωνα με τον προπονητή της «Καλαμάτας» Βασίλη Βούζα και σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ χθες το πρωί, η ομάδα ακόμα βρίσκεται σε φάση αναζήτησης, ωστόσο ήδη ένα νεαρό ταλέντο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του και σίγουρα θα αποκτηθεί.

Από τα 23-25 παιδιά που από τη Δευτέρα συμμετέχουν στις δοκιμές της ομάδας στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας, δυο τρεις αθλητές έχουν παρουσιάσει καλή εικόνα κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον του έμπειρου προπονητή, ενώ ένας μικρός ποδοσφαιριστής, όπως προαναφέραμε, βρίσκεται ήδη στη λίστα εκείνων που η ομάδα θα επιδιώξει να εντάξει στο ρόστερ της U19. Να σημειωθεί ότι εκτός από Αντεμάι αναμένεται να έρθουν και δυο ακόμα αθλητές.

Ο κ. Βούζας χθες μετά το πέρας της προπόνησης, ερωτηθείς για τις κινήσεις που έχουν γίνει και εν γένει την πορεία του μεταγραφικού σχεδιασμού επισήμανε τα εξής «Εμείς θέλουμε το πραγματικό ταλέντο να μείνει στην ομάδα. Θέλουμε να ανεβάσουμε το στάνταρ κι όχι επειδή είναι κάποιος καλός εδώ και διακρίνεται άντε να τον πάρουμε! Το θέμα είναι αν ένας παίκτης μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Δεν έχει νόημα να μαζέψουμε 10 παιδιά – καλό είναι – αλλά έτσι «μικραίνεις» πολύ τα στάνταρ της ομάδας! Καλύτερα να ’ναι ένας και καλός, δηλαδή, το «σούπερ» ταλέντο να μην φύγει από εδώ, να μην μας τον πάρει ο Ολυμπιακός, η Τρίπολη ή όποιος άλλος…»

Για τον σχεδιασμό είπε «Ποτέ σε καμία δεν πάνε όλα βάση σχεδίου… Προσπαθούμε πάντα να πάρουμε έναν παίκτη και θα βοηθήσει και όχι να τον “φορτωθεί” η ομάδα, να τον πληρώνει χωρίς να προσφέρει γιατί έτσι διαλύονται οι ομάδες. Προσπαθούμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε, τι ανάγκες έχει ομάδα για να πάρουμε τους καλύτερους και τους κατάλληλους παίκτες!

Οι μεταγραφικοί στόχοι δεν απουσιάσουν, αντιθέτως υπάρχουν ακόμα αθλητές στο στόχαστρο και σε στάδιο συζητήσεων, τίποτε δεν έχει ακόμα ανακοινώσιμη μορφή, που δεν αποκλείεται μέχρι την «πρώτη» επίσημη να έχουν συμφωνήσει. Ωστόσο, όπως τόνισε ο κ. Βούζας, «Μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών θα είμαστε ανοιχτοί για να πάρουμε τον ποδοσφαιριστή που ταιριάζει στη νοοτροπία, στο επίπεδο της ομάδας, και σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, ακόμη και να μην από τη Σούπερ Λιγκ, ακόμα κι αν είναι παίκτης του εξωτερικού!»

Σε ό,τι αφορά με τις ανανεώσεις οι επαφές έχουν ολοκληρωθεί με τους παίκτες που η ομάδες θέλησε να συνεχίσει τη συνεργασία της. Μια δυο περιπτώσεις συνεργατών εξετάζονται για τη θέση του γυμναστή που ακόμα εκκρεμεί.

Πηγή: foninews.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα