Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Πρασσάς «Δεν μου αρέσουν τα λόγια, μόνο έργα»

Ο Γιώργος Πρασσάς είχε δίπλα του στο πάνελ τον αντιπρόεδρο και στενό του συνεργάτη Χρήστο Παπαδημητρίου και το νομικό του σύμβουλο Λάμπρο Αδάμου.

Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος και νιώθω μεγάλη τιμή και ευθύνη που μου δόθηκε η ευκαιρία μαζί με τους συνεργάτες μου να αναλάβουμε τα ηνία της Μαύρης Θύελλας”, ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Γιώργος Πρασσάς και συνέχισε:

Ο στόχος είναι ένας, όπως όλοι ξέρουμε, η ομάδα να γυρίσει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και να οργανωθεί σε επαγγελματικό επίπεδο από την αρχή. Προσωπικά πιστεύω ότι αν μπουν οι σωστές βάσεις τα αποτελέσματα θα έρθουν σίγουρα.

“Επίσης ειπώθηκαν κάποια πράγματα που θα ήθελα να απαντήσω για μια ενδεχόμενη ταύτιση της ομάδος, το οποίο σας εγγυώμαι ένα λανθασμένο. Εγώ ζω στην Αμερική 30 χρόνια δεν γνωρίζω κανέναν, δεν έχω επαφή με κανέναν. Στο εγγύς μέλλον σαν Καλαμάτα, σαν Μαύρη Θύελλα μπορούμε να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε, είμαστε ανοιχτοί σε όλους, αλλά πάντοτε για το συμφέρον της Μαύρης Θύελλας.

Επίσης, προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη μας τον κύριο Νίκα και τον δήμαρχο τον κύριο Βασιλόπουλο για τη βοήθειά που παρέχουν στην ομάδα. Ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, οι οποίοι από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την ομάδα τρέχουν ασταμάτητα. Όπως όλοι ξέρετε ξεκινήσαμε από το μηδέν και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο καθημερινώς και σε οργανωτικό επίπεδο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ξεκινήσαμε το πλάνο με τον προπονητή και τους παίκτες, η ομάδα ξεκινάει προετοιμασία και βλέπουμε πάντα για το καλύτερο. Η ομάδα πάει για πρωτάθλημα αμέσως. Είμαστε τέταρτη εθνική αυτή τη στιγμή, σκοπός μας είναι το πρωτάθλημα αμέσως να ανέβουμε. Έχουμε ξεκινήσει νομίζω δυνατά και θα συνεχίσουμε έτσι”.

Όσο για το φίλαθλο κόσμο, τον στηρίζουμε, τον θέλουμε κοντά μας, θα είμαστε πάντα μαζί τους γιατί χωρίς φιλάθλους δεν υπάρχει ταξίδι.

Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, δεν μου αρέσουν τα λόγια, μου αρέσουν τα έργα.”

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα