Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Football League: Σέντρα στις 29 Σεπτεμβρίου

Αποφάσεις για τη διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος πήραν στη Football League.

Η μορφή του πρωταθλήματος και η ημερομηνία έναρξης αποφασίστηκε στο ΔΣ της Football League. Η τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 22 αγωνιστικές, χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ.

Οι δύο πρώτες ομάδες θα προβιβάζονται στη Super League 2, ενώ οι τέσσερις τελευταίες θα υποβιβάζονται απευθείας στη Γ’ Εθνική. Η σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Football League ορίστηκε στις 29 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να τηρηθεί, καθώς έχει «κλειδώσει» το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ, ύψους 1,8 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, αποφασίστηκε πως μπάλα του νέου πρωταθλήματος θα είναι η Nike Magia, αλλά και η δομή του πρωταθλήματος Κ17.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά το σημερινή συνάντηση της Football League, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, το οποίο θα διεξαχθεί χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ. Οι δυο (2) πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα προβιβάζονται και οι τέσσερις (4) τελευταίες θα υποβιβάζονται απευθείας. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου 2019.

2. Επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 επιλέχθηκε η Nike Magia

3. Εγκρίθηκε νέο λογότυπο για τη Football League.

4. Αποφασίστηκε η διεξαγωγή Πρωταθλήματος Υποδομών Κ17, με γεννηθέντες αθλητές 1/1/2002 και τη συμμετοχή έως τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών του 2001. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δυο (2) ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Ποδόσφαιρο