Ακολουθήστε μας

Βόλεϊ

Η Ρόδος υποδέχεται το Κ19 Juniors Final. Παρών οι Σπύρος και Άρης Χανδρινός

Στο K19 Juniors Final θα συμμετάσχουν οι πρωταθλητές των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών της Ε.Ο.ΠΕ. που αναδείχθηκαν μέσω της διαδικασίας των Regionals, είτε θα είναι ομάδες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στα τουρνουά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Juniors που προηγήθηκαν.

Εκεί, που θα δώσουν το παρών οι Σπύρος και Άρης Χανδρινός για τον τελικό στο εφήβων.

Οι εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Καλλιπάτειρα», περιέχουν 4 γήπεδα μπιτς βόλεϊ που φιλοξενούν όλο το χρόνο μεγάλο αριθμό αθλητών, με ελεύθερη πρόσβαση για τους πολίτες. Σε αυτά διεξάγονται τα τοπικά και αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Συνδιοργανωτές είναι το Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα», η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο δήμος Ρόδου και η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου. Χορηγοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος Juniors είναι η Arla Protein, ο καφές frappuchino των Starbucks, τα προϊόντα VAPONA της Henkel Hellas, η VW-Kosmocar, η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, η Gala και χορηγός επικοινωνίας το fosonline.gr.

«Η Ρόδος δηλώνει έτοιμη να φιλοξενήσει και πάλι μια μεγάλη διοργάνωση Beach Volley. H περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο δήμος Ρόδου, η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου και οι εθελοντές μας ανυπομονούν να υποδεχθούν το μέλλον του Ελληνικού Beach Volley στο νησί του ήλιου». δήλωσε ο Στάθης Μαθιουδάκης, Πρόεδρος ΤΕ Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Βόλεϊ