Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Μπλοκάρει την άνοδο ο Νέστος;

Τελικά όλο προβλήματα προκύπτουν και δεν αφήνουν με τίποτα την ομάδα να ησυχάσει.

Όσον αφορά σε ποια κατηγορία θα παίζει τη νέα αγωνιστική περίοδο και ενώ όλα ήταν έτοιμα και ήταν κατά μεγάλο ποσοστό σίγουρο ότι η Μαύρη Θύελλα τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στην νέα επαγγελματική Football League αργά το βράδυ άλλαξαν αρκετά δεδομένα με την περίπτωση του Νέστου Χρυσούπολης.

Και εννοούμε παρακάτω τι σημαίνει αυτό. Στην βαθμολογία την γενική των ομίλων της Γ’ Εθνικής ο Νέστος ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 65 βαθμούς ενώ αντίθετα η Καλαμάτα με 63 βαθμούς.

Ο Νέστος έχει 65 βαθμούς στο πρωτάθλημα  του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και η Μαύρη Θύελλα 63, στον 8ο.

Τα γκολ για τον Νέστου 52-14 (+38) και για την Καλαμάτα 45-12 (+33).

Στην ειδική όμως βαθμολογία των μπαράζ η Καλαμάτα είναι στην δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς, θυμίζουμε νίκη με Διαγόρα Ρόδου 2-1 και ο Νέστος Χρυσούπολης με έναν βαθμό.

Μένει λοιπόν η ΕΠΟ να ξεκαθαρίσει τι θα μετρήσει από τα δύο για να γνωρίζουν και οι ομάδες τι θα κάνουν από δω και πέρα όσο αφορά το μεταγραφικό κομμάτι.

Δυστυχώς πλέον δεν είναι στο χέρι μας για απευθείας άνοδο στην Γ’ Εθνική και δυστυχώς και πάλι λέμε ας μην αρχίσουμε να θυμόμαστε τι έγινε πέρυσι και χάθηκε μέσα τα χέρια μας η άνοδος και τώρα τρέχουμε για να σωθούμε από την ΕΠΟ και το τι θα αποφασίσει.

1 Comment

1 Comment

  1. ΚΡΙΤΗΣ

    7 Αυγούστου 2019 at 23:57

    ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕ 3 ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΕΣΤΟΣ ΜΕ 1 ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΜΕ 0.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΠ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΩΝ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΙΣΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΑΡΑ…ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ Η ΝΕΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα