Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Προκαλεί ο Αγαθοκλής με απαράδεκτα σχόλια κατά του ΚΥΡΙΟΥ Κουρεντζή

Να παραμένει στην επικαιρότητα και να βρίσκει τρόπους για να ασχοληθούν μαζί τους τα ΜΜΕ, ψάχνει και βρίσκει επιτυχώς, οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε αυτό, ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος.

Απάντηση λοιπόν στον εξαίρετο προπονητή και άνθρωπο ΚΥΡΙΟ Βαγγέλη Κουρεντζή από τον Πρόεδρο πλέον της Θουρίας, στην πρωινή ανακοίνωση του δεύτερου που εαν την διαβάσει κάποιος θα διαπιστώσει ότι δεν θίγει κανέναν και ευχαριστεί μάλιστα.

Παρόλα αυτά, ο κ. Χριστόπουλος έξέδωσε νέα ανακοίνωση κατηγορώντας τον Κουρεντζή για ψέμματα και όχι μόνο.

Απλώς να αναφέρουμε ότι ο προπονητής των ακαδημιών της Καλαμάτας ήταν και πέρυσι και πρόπερσι στο ίδιο πόστο όποτε το σχόλιο ότι έπρεπε να ρωτήσει μόνο γέλοντα προκαλεί.

Αναφέρει λοιπόν:

«Για μία ακόμη φορά ο κ. Κουρεντζής λέει ψέμματα. Καταρχάς εγώ ποτέ δεν του είπα πως η ανακοίνωση της ομάδας μας εναντίον του είναι αναληθή και άλλωστε πως θα μπορούσε να ήταν έτσι, καθώς όλες τις κοιτά και ενημερώνεται σχετικά ο πρόεδρός μας ο κύριος Αγαθοκλής Χριστόπουλος. Όσο αφορά τώρα την κίνησή του να έρθει σε συμφωνία με την νέα διοίκηση της Καλαμάτας, χωρίς καν να μας ενημερώσει εμάς, τον Πανθουριακό, στον οποίο ήταν 5 χρόνια, του έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθεί με την προπονητή και τις υποδομές, τουλάχιστον απαράδεκτη και αυτή του η ενέργεια. Χατήρι δεν του χαλάσαμε όλη αυτή την πενταετία, ακόμη και με επιθυμίες του, όπως η αλλαγή της έδρας, μια κίνηση που έφησε τις ακαδημίες μας με τα μισά περίπου παιδιά σε αυτές…   Ήθελε επίσης να αλλάξουμε και όνομα στην ομάδα μας. Ο κύριος Κουρεντζής πήγε πέρυσι στην Καλαμάτα, όταν ηγέτης αυτής ήταν ο κ. Χριστόπουλος. Αυτός τον πήγε λοιπόν και στη Μαύρη Θύελλα και εκείνος έπρεπε να το σεβαστεί και αυτό και όχι να την κάνει σαν… κλέφτης που λέμε από τον Πανθουριακό. Αν λοιπόν ρωτούσε τον πρόεδρο, όπως άλλωστε έκανε ο Μάριος Μπιτσάνης, τότε σας διαβεβαιώ πως εμείς δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση να είναι και αυτός και στις δύο ομάδες. Δυστυχώς όμως και εδώ και στην περίπτωση του Κουρεντζή, ισχύει η λαϊκή μας ρήση, ουδείς πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Α Τοπικό