Ακολουθήστε μας

Σπορ

Με τα χρώματα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας για το υπόλοιπο της χρονιάς η καλαματιανή Τόλμη

Στη δύναμη σκαφών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας εντάχθηκε και θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς η Ομάδα της Τόλμης.
Αξιολογώντας τυπικά σαν ανεπαρκή την δραστηριότητα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Νοτίου Ελλάδος, το Προεδρείο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας αποφάσισε να τον διαγράψει από μέλος της, αγνοώντας τις προσπάθειες που γίνονταν καθώς και τις διακρίσεις τόσο των μελών του γενικότερα όσο και της Ομάδας της Τόλμης.

Με ειδοποίηση που απεστάλη καθώς το σκάφος ταξίδευε για την Κέρκυρα ώστε να συμμετάσχει στον αγώνα, η Ομοσπονδία ενημέρωνε την Ομάδα ότι δεν δικαιούτο να συμμετάσχει σε καμία επίσημη ναυταθλητική δραστηριότητα εάν δεν εντασσόταν σε άλλο Όμιλο-μέλος της, παρά το γεγονός ότι λίγες μέρες πιο πριν είχε εκδώσει σχετικό πιστοποιητικό ισοζυγισμού του σκάφους.

Με ιδιαίτερη θέρμη ο Όμιλος της Κέρκυρας υποδέχτηκε την Ομάδα και φρόντισε να ξεπεραστεί έγκαιρα το τυπικό πρόβλημα για την συμμετοχή τόσο στο Ράλι Ιονίου καθώς και σε όλες τις επόμενες ναυταθλητικές διοργανώσεις της φετινής σαιζόν.

Η καλαματιανή Ομάδα εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της στους ανθρώπους του Ομίλου του νησιού των Φαιάκων που έδειξαν κατανόηση και ετοιμότητα ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια και η Τόλμη να καταφέρει να έχει επίσημη αγωνιστική παρουσία, αλλά και «στέγη» για το επόμενο διάστημα.

Πηγή: tharrosnews.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Σπορ