Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

«Βόμβα» από Παναρκαδικό: «Το πιθανότερο να μην κατέβουμε»

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού, Βασίλης Κωστόπουλος, για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ΄Εθνικής ενώ τόνισε πως το πιθανότερο είναι η ομάδα του να μην κατέβει στο πρωτάθλημα!

Αναλυτικά όσα είπε στο Radio Arcadia 93.8:

“Αυτό που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι απογοήτευση. Δυστυχώς η διοργανώτρια αρχή δεν έλαβε τα μηνύματα που στείλαμε τόσο εμείς, όσο και η ΑΕΚ Τρίπολης για μια ορθολογική διάρθρωση των ομίλων. Απ’ ότι φαίνεται οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής είναι εκτός τόπου και χρόνου. Πραγματικά, υπάρχει τρομερή απογοήτευση και στην ομάδα και στις τάξεις της Διοίκησης γιατί τουλάχιστον περιμέναμε ότι θα υπάρχει μια λογική στον καταρτισμό των ομίλων.

Συναντάμε όμως το εξής παράδοξο, να είναι σ’ έναν όμιλο οι ομάδες της Πελοποννήσου εκτός της Αρκαδίας και της Κορινθίας. Είναι πέρα από κάθε λογική αυτό που συμβαίνει. Αναγκάζουν τον Παναρκαδικό, την ΑΕΚ και την Κόρινθο να δώσουν παιχνίδια στην Αττική, τη Βοιωτία τη Μυτιλήνη, τη Ρόδο και στην Εύβοια. Νομίζω πως πρέπει να παραπέμψουμε τους ανθρώπους στο γεωγραφικό χάρτη”.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Γ Εθνική