Ακολουθήστε μας

Σπορ

Μαθήματα μπριτζ για ενήλικες και παιδιά ξεκινούν στην Καλαμάτα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας, θα πραγματοποιήσει κύκλους μαθημάτων για ενήλικες και παιδιά.

Τα μαθήματα παίδων (ηλικία 8+) θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 15:00, ενώ των ενηλίκων κάθε Σάββατο στις 18:00 στην νέα δ/νση του ομίλου, Σανταρόζα και Παπανικολή 3, όπισθεν ξενοδοχείου «ΟΣΤΡΙΑ» στην παραλία Καλαμάτας. Οι πρώτες συναντήσεις έχουν οριστεί για Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Όποιος ενδιαφέρεται να γνωρίσει το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι και να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα, τους εκπαιδευτές, τον τρόπο εκμάθησης και οτιδήποτε άλλο γύρω από το Μπρίτζ ή τον όμιλο της Καλαμάτας, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ομιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας με τους εξής τρόπους:

Τηλεφωνικά στο 6974-898944 (Δημήτρης Κατσίποδας), ηλεκτρονικά στο oamkbridge@gmail.com, στο site του ομίλου www.oamk.gr, καθώς και στην σελίδα στο Facebook ΟΑΜΚ – Ομιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας, θα υπάρχει συχνή ενημέρωση σχετικά με νέα, εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

“Keep Calm – Bridge! Σας περιμένουμε”, αναφέρει το κάλεσμα του Καλαματιανού συλλόγου.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Σπορ