Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Επαγγελματικοί λόγοι έφεραν το διαζύγιο με Γιώργο Μαρκόπουλο

Παρελθόν από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Καλαμάτα αποτελεί ο Γιώργος Μαρκόπουλος.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και περιορισμένου χρόνου δεν μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το ποστό.

Με ανακοίνωσή του ευχαριστεί την ομάδα της Καλαμάτας και την διοίκηση για αυτό το όμορφο ταξίδι και εύχεται κάθε επιτυχία στη Μαύρη Θύελλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

«Ως πρώην Διευθηντής Επικοινωνίας της Π.Α.Ε. Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την Διοίκηση της ομάδας μας, τους συνεργάτες μου στο γραφείο και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για αυτό το όμορφο ταξίδι που είχαμε τους τρεις μήνες της συνεργασίας μας.

Λόγοι αυστηρά επαγγελματικοί οι οποίοι έχουν να κάνουν με τον περιορισμένο χρόνο που είχα στην διάθεσή μου, αφού έπρεπε να υπάρχει συγχρόνως και ενασχόληση με τον ραδιοφωνικό σταθμό που διαθέτω, δεν μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ στις αυξημένες υποχρεώσεις που αναπτύσονται σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης της ομάδας μας.

Ως εκ τούτου θεωρώ ότι είναι σόφρων να λυθεί συναινέσει αυτή η συνεργασία. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η Μαύρη Θύελλα να εκπληρώσει όλους τους φετινούς της στόχους, είμαι σίγουρος γι’αυτό γιατί έχω γνώση της οργάνωσης που διέπει τον σύλλογο και όλοι στο τέλος της αγωνιστικής σαιζόν να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Super League 2»

 

Γιώργος Μαρκόπουλος

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα