Ακολουθήστε μας

Σπορ

Ακυρώνεται το Τουρνουά Πάλης Πελοποννήσου 2019

Ο Α.Σ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ ανακοινώνει , με μεγάλη λύπη , την ακύρωση του τουρνουά πάλης Πελοποννήσου 2019 , για οικονομικούς λόγους.

Με τον οικονομικό προϋπολογισμό του τουρνουά να ξεπερνά της 2000 ευρώ , η συμμετοχή της περιφέρειας , στη συνδιοργάνωση του, ήταν αναγκαία.

Έτσι και πράξαμε το Σεπτέβριο ,με την συνάντηση και την θετική ανταπόκριση του κ. αντιεριφερειάρχη Μεσσηνίας για την συμμετοχή της περιφέρειας στην εκδήλωση με το ποσό τον 2000 ευρω .

Αυτό δεν έγινε ποτέ και ούτε απάντηση στο αίτημά μας είχαμε μέχρι και σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, αν και ενοχλήσαμε ποικιλοτρόπως!.

Παρόλο, την κατα γενική ομολογία θετικής συνεισφοράς των αγόνων που διοργανώνουμε, στην τοπική κοινωνία και οικονομία, η περιφέρεια, δυστυχώς ,έχει άλλη άποψη.

Με το αίσθημα της ευθύνης να μας καταβάλει απέναντι σε αθλητές , συλλόγους , προσκεκλημένους , δήμο Μεσσήνης , ομοσπονδία πάλης , ξενοδοχεία , προμηθευτές κυπέλλων – πλακετών αλλά κυρίως ,για την προστασία του συλλόγου μας από επιπρόσθετα οικονομικά βάρη, πήραμε την απόφαση της ακύρωσης του τουρνουά .
Η επένδυση στον υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό και αθλητικό τουρισμό, είναι περιττή για ορισμένους.!
Λυπούμαστε γιατί ,τουλάχιστον, μία απάντηση ,θετική ή αρνητική ,την δικαιούμασταν !

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος
Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Σπορ