Ακολουθήστε μας

Σπορ

Άργης Καλαμάτας: Θετικό δείγμα το φιλικό στο Ναύπλιο

ΔΕΙΓΜΑ θετικό από το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι μικροί πολίτες του Άργη Καλαμάτας την περασμένη Κυριακή στο Ναύπλιο, απέναντι στην ομάδα του Ν.Ο Ναυπλίου.

Η 13μελής αποστολή αποτελείτο από αθλητές οι οποίοι απαρτίζουν την ομάδα μίνι παίδων του συλλόγου, όλοι γεννημένοι τα έτη 2007 έως 2011. Το σκορ δεν είχε σημασία, καθώς ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι αυτής της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν και ουσιαστικά έμφαση δόθηκε στην βελτίωση και την απόκτηση ομοιογένειας. Ο υπεύθυνος των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου Άγγελος Τσώνας εξέφρασε την ευχαρίστησή του κυρίως από την συμπεριφορά των παιδιών, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, όπως βεβαίως και από την αγωνιστική τους πρόοδο.

Στο φιλικό συμμετείχαν οι αθλητές Τσώνης Θανάσης, Βασίλης Κοσικίδης, Αλμπάνης Γιάννης, Κακάρογλου Δημήτρης, Πετρόπουλος Αντώνης, Μπαζάνης Γιάννης, Βλάχος Αλέξης, Πουρνάρας Δημήτρης, Χιώτης Δημήτρης, Κυριακούλης Σοφιανός, Νικόπουλος Νίκος, Πετρόπουλος Πάνος και Πετρόπουλος Λούης.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Pelekaki

More in Σπορ