Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΝΟΚ: Επιτυχίες σε Πύλο και Γύθειο. Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Μεγάλες επιτυχίες του ΝΟΚ στην ιστιοπλοΐα στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν σε Πύλο και Γύθειο.

Η ανακοίνωση του ΝΟΚ αναφέρει:

“Και στους δύο αγώνες φάνηκε η δυναμική που υπάρχει στην ομάδα όχι μόνο λόγω του πάθους των παιδιών αλλά και της σωστής προετοιμασίας από τον εξωτερικό συνεργάτη μας Λημνιό Παναγιώτη.

Αναλυτικά οι θέσεις που κατέκτησαν τα παιδιά είναι οι εξής:

Στον αγώνα της Πύλου ο Λημνιός Γεώργιος κατέκτησε τη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης μεταξύ 38 αθλητών.

Στην κατηγορία  Junior Αγόρια και οι τρεις θέσεις κατακτήθηκαν από αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας με 1ο τον Πατικόπουλο Δημήτριο, 2ο τον Λημνιό Ιωάννη και 3ο τον Μητσέα Άγγελο. Στα Junior Κορίτσια την πρώτη θέση κατέκτησε η αθλήτρια μας Οικονομάκου Παναγιώτα.

Στην κατηγορία σκαφών Laser 4,7 η αθλήτρια μας Αδαμοπούλου Αγγελική κατέλαβε την 3η θέση στην γενική κατάταξη.

Όσον αφορά στον αγώνα του Γυθείου, η εκεί επικράτηση του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ήταν εμφανής.

Στην κατηγορία σκαφών Optimist την 1η θέση της γενικής κατάταξης κατέλαβε ο Λημνιός Γεώργιος μεταξύ 36 αθλητών.

Στην κατηγορία Junior Αγόρια και πάλι στην πρώτη θέση ήταν ο Πατικόπουλος Δημήτριος με 2ο τον Μητσέα Άγγελο και 3ο τον Λημνιό Ιωάννη. Στην κατηγορία Junior Κορίτσια 1η ήταν η Οικονομάκου Παναγιώτα και στην 3η η Κολινιάτη Δήμητρα η οποία βραβεύτηκε και σαν την μικρότερη αθλήτρια του αγώνα σύμφωνα με την «παράδοση».

Στην κατηγορία σκαφών Laser 4,7 για κορίτσια την 2η θέση κατέλαβε η Μαρισέλ Ξάνθη και την 3η θέση η Αδαμοπούλου Αγγελική.

Στις δύο αποστολές του τμήματος συμμετείχαν οι εξής αθλητές 

Αδαμόπουλος Κωνσταντίνος, Αδαμοπούλου Αγγελική, Γκούζος Φίλιππος, Κολινιάτη Δήμητρα, Λαλάκος Ιωάννης, Λημνιός Γεώργιος, Λημνιός Ιωάννης, Μαρισέλ Αμαλία, Μαρισέλ Ξάνθη, Μητσέας Γ. Αθανάσιος, Μητσέας Άγγελος, Μητσέας Κωνσταντίνος, Νικολακόπουλος Σταύρος, Οικονομάκος Παναγιώτης, Οικονομάκου Παναγιώτα, Πατικόπουλος Δημήτριος, Σιαφάκας Αλέξανδρος, Σιαφάκας Αριστοτέλης.

Την αποστολή συνόδευσαν ο εξωτερικός μας συνεργάτης Λημνιός Παναγιώτης και ο έφορος του τμήματος Κολινιάτης Ηλίας.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τα παιδιά για τις επιτυχίες τους αλλά και για την προσπάθεια που καταβάλλουν για να είναι συνεπείς σ’ αυτήν τους την ενασχόληση με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας. Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας συμπαραστέκονται και μας εμπιστεύονται

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Σπορ