Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Η ψυχή της ομάδας Χρυσοβαλάντη Λευτάκη για την πορεία της ομάδας

Είναι η ψυχή του Ακρίτα Κορώνης εδώ και πολλά χρόνια. Βρίσκεται πάντα και παντού σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις όποτε τις ζητηθεί και δίνει την βοήθειά της σε κάθε τι.

Λίγα λόγια για την Χρυσοβαλάντη Λευτάκη που τόσα πολλά όμως έχει κάνει για την πανέμορφη πόλη της Κορώνης και όλα αυτά που έχει προσφέρει όχι μόνο στην ομάδα αλλά και γενικά .

Η ίδια με ανάρτηση της στο προσωπικό προφίλ στο Facebook με ένα πανέμορφο κείμενο δίνει τα συγχαρητήριά της για την ξέφρενη πορεία μέχρι στιγμής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής. Αναλυτικά το κείμενο αναφέρει τα εξής:

«Είναι σπουδαίο πράγμα η Κορώνη που απ’ όσα κύματα κι αν έχει περάσει έχει σταθεί όρθια και άξια απέναντι σε κάθε αντίπαλο!!! Δεν έχει διστάσει να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Έχει βγάλει παίκτες δυνατούς από τις ακαδημίες της που ακόμα και σε άλλα αθλητικά σωματεία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχει βγάλει παιδιά που ακολούθησαν τον αθλητισμό και σπούδασαν στη Γυμναστική Ακαδημία. Είναι πτυχιούχοι και άξιοι επαγγελματίες – παίκτες – προπονητές. Έχει στην ομάδα της ποδοσφαιριστές με ήθος που είναι αξιόλογα παιδιά και περήφανα για τη φανέλα του Ακρίτα.

Έχει παίκτες που έμειναν στην Κορώνη από την πρώτη μέρα που πάτησαν το πόδι τους στο γήπεδο, μεγάλωσαν, ανδρώθηκαν κι έχουν και οικογένειες και τα παιδιά τους είναι μέλη της Ακαδημίας. Έχει ανθρώπους που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο και παίρνουν τα ρίσκα τους και αγωνίζονται για να κρατήσουν το επίπεδο όσο πιο ψηλά μπορούν.

Έχει υποστηρικτές και φιλάθλους που δεν ξεχνούν την ομάδα του τόπου τους και την ενισχύουν. Έχει ακόλουθους τα μικρά παιδιά που ψάχνουν σε κάθε αθλητική αναμέτρηση το δικό τους αστέρι-παικτη να τον θαυμάσουν. Έχει χορηγούς – επαγγελματίες που με κάθε τρόπο στηρίζουν οικονομικά τον Ακρίτα και δηλώνουν δίπλα της κι όταν σηκώνεται μα κι όταν πέφτει να μη την αφήνουν μόνη της!!!….Αυτή είναι η ομάδα μας …αυτή είναι η Κορώνη μας….και νιώθουμε περήφανοι!!!

Κάπως έτσι θα νιώθει κι ο καθένας για την ομάδα του σε κάθε σωματείο. Δεν είναι τυχαίο που το Α τοπικό απαρτίζεται από ομάδες της περιφέρειας του Νομού, με εξαίρεση την ομάδα Απόλλων Καλαμάτας ….. Συγχαρητήρια σε όλους καλή δύναμη , χωρίς τραυματισμούς και μια υγιή αθλητική χρονιά».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α Τοπικό