Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΑΛΑΚ: Με απόλυτη επιτυχία το 5o drift

Το 5ο drift k gp στην μνήμη του αθλητή μέλους και ταμεία μας ΘΕΟΔΏΡΟΥ ΔΙΓΩΝΗ έφτασε στο τέλος του,. Η οργάνωση ηταν απόλυτα επιτυχημένη και με αυτόν τον αγώνα ηρθε κ το τέλος του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ευχαριστούμε τους οδηγούς που στήριξαν τον θεσμό τους χορηγούς γιατί χωρίς αυτούς δεν υπάρχει αγώνας και φυσικά όλους τους θεατές που ήρθαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες..

Σίγουρα σε κάθε διοργάνωση υπάρχουν και παράπονα κι θα θέλαμε ότι παρατηρήσεις έχετε να τις μεταφέρετε επίσημα και όχι στα καφενεία ετσι ωστε να διορθωθούμε.

Ομως η ΑΛΑΚ εκτός από τον αγώνα πρεπει να προχωρήσει παρακάτω φέτος πρέπει να γίνουν και η εκλογές του σωματείου μας.

Λοιπον εντός των ημερών θα σας ανακοινώσουμε την ημερομηνία της 1ης γενικής συνέλευσης με σκοπό την προκυρηξη εκλογών και η συμμετοχή των μελών είναι επιτακτική.
Βέβαια να ξέρετε ότι τα σωματεία μας υπόκειται στην γενικη γραμματεία αθλητισμού και κατ επέκταση στον αθλητικό νομο, οπότε όσοι σκοπεύουν να δηλώσουν συμμετοχή στις εκλογές θα υπογράφουν και μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν τα κολλήματα του Αθλητικού νόμου η οποία θα σταλεί και στην ΓΓΑ.

Ο αθλητικός νόμος θα ναι τοίχο κολλημένος στον πίνακα ανακοινώσεων του σωματείου. Επόμενος όσοι έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με τα διοικητικά να προετοιμαζεστε

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Σπορ