Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Απίστευτα πράγματα στον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Άνω κάτω παίκτες και διοίκηση

Και ξαφνικά, ξέσπασε κρίση στον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Ο Νίκος Χριστόπουλος, από τους “παλιούς” της ομάδας, λίγο μετά τις δηλώσεις του Προέδρου της ομάδας Γιώργου Μπάδα, ότι στο παιχνίδι της Κυριακής κρίνονται όλοι, βγήκε με προσωπική του ανάρτηση, να γράψει ότι “παίζω είκοσι χρόνια ποδόσφαιρο. Με απειλές και τελεσίγραφα, δεν κατεβαίνω να παίξω“.

Το γιατί ο Νίκος Χριστόπουλος βγήκε δημόσια και πήρε αυτή τη θέση (πριν από λίγο), ακόμα δεν μπορεί να απαντηθεί. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως αν ο Ολυμπιακός Ζαχάρως βγει εκτός στόχου, να αναπροσαρμόσει το μπάτζετ του και να επιχειρήσει να κάνει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν με τα όσα συμβαίνουν, ο Χριστόπουλος με την κίνηση αυτή, να θέτει ήδη εαυτόν εκτός ομάδας, επιθυμώντας την αποχώρησή του.  Το βέβαιο είναι ότι στην ομάδα το κλίμα είναι βαρύ και κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Όπως αναφέραμε και στο αμέσως προηγούμενο ρεπορτάζ, ίσως το παιχνίδι απέναντι στο Διαβολίτσι γίνει προπομπός εξελίξεων.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γιώργου Μπάδα αναφορικά με το ματς της Κυριακής:

Κρίσιμη θα είναι η αυριανή μέρα για τον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Ανένδοτος και αποφασισμένος να θέσει εκτός ομάδας τον ποδοσφαιριστή Νίκο Χριστόπουλο είναι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Ζαχάρως Γιώργος Μπάδας, ο οποίος φαίνεται να τηρεί άλλη, πιο σκληρή στάση στο θέμα, σε σχέση με τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Σπηλιόπουλο: “Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει, πηγαίνει σπίτι του. Ο Νίκος Χριστόπουλος, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Ως Πρόεδρος, θα φέρω εκτάκτως το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο. Είναι θέμα αρχής, θέμα εσωτερικής πειθαρχίας. Όταν ένας ποδοσφαιριστής δηλώνει δημόσια ότι δεν μπορεί να παίξει, δεν θα παίζει. Εάν δεν εισακουστεί η άποψή μου τότε θα παραιτηθώ εγώ από το Δ.Σ. Σε θέματα εσωτερικής πειθαρχίας, δεν κάνω πίσω. Θα κάνω αυτό που ζητάει ο κόσμος της Ζαχάρως, διότι έχω δεχθεί μηνύματα τα οποία μου λένε ότι σε τέτοια θέματα μέσα στην ομάδα δεν μπορώ να κάνω πίσω“.

 

Δείτε εδώ την εξέλιξη του θέματος:

 

Πηγή: ilia.news.gr
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Γ Εθνική