Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Επανεκκίνηση στη Χαλκιδική

Ο αγώνας της Καλαμάτας με τον ΠΟ Τρίγλιας υπάρχει στο σημερινό …κυρίως μενού (3 μ.μ. στο γήπεδο Νέας Τριγλίας) και στο μελανόλευκο στρατόπεδο υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα για το 2πλό, που θα επιτρέψει στην τοπική μας ομάδα να επανέλθει στις επιτυχίες.

Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό και κομβικό για το συγκρότημα του Βασίλη Βούζα που προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες.

Καταλαβαίνει κανείς ότι άλλες απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν ώστε η ομάδα να μην απομακρυνθεί και άλλο από την κορυφή.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομος για να επιστρέψει και πάλι το καλό κλίμα στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο.

Η Τρίγλια βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας αλλά ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας συνιστά προσοχή καθώς δεν είναι εύκολος αντίπαλος

Η αποστολή βρίσκεται από την Παρασκευή στην Χαλκιδική, όπου είχε χθες την ευκαιρία να εγκλιματιστεί και μέσα από μια προπόνηση. Ο τιμωρημένος Κωνσταντινόπουλος και οι τραυματίες Γαλούπης και Τσουβαλτσίδης είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής, Βασίλης Βούζας, ενώ έχει επανέλθει στα πλάνα του ο αρχηγός Γρηγόρης Μάκος.

Αναλυτικά η 20άδα: Στεφανάκος, Πάντος, Ιντζίδης, Τσαταλπασίδης, Τσιβελεκίδης, Δήμος, Τζόκιτς, Βουκμίροβιτς, Οσμάναγκιτς, Ράκιτς, Κουϊρουκίδης, Ζαχαρόπουλος, Αλεξόπουλος, Καζβιρόπουλος, Στεργίδης, Γκελκέρια, Μπάμπης. Ακριστινέι, Μάκος, Κασωτάκης.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα