Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΠΑΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Απάντηση σε Βλαχόπουλο. «Εμείς δεν κάναμε τα αίσχη τα δικά σας»

Απάντηση και μάλιστα πολύ καυστική έδωσε ο ΠΑΟ Καλλιθέας, στην ανακοίνωση του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

“Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Καλλιθέας, με αφορμή την ανακοίνωση του Δ.Σ. της ομάδας του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου για τριτοκοσμικές συνθήκες φιλοξενίας στο γήπεδο μας στον μεταξύ μας αγώνα.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο τα εξής: Αντί να βογκάει ο γάιδαρος βογκάει το σαμάρι!!! Εμείς ούτε σας βρίσαμε, ούτε σας χτυπήσαμε μπουνιές, ούτε σας απειλήσαμε, ούτε μπουφάν σας σκίσαμε, ούτε μπάλες σας κλέψαμε. Όλα αυτά έγιναν στο γήπεδο σας πριν λίγους μήνες στον περσινό αγώνα Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου – Π.Α.Ο. Καλλιθέας 0-3.

Εκεί είδαμε τον πολιτισμό σας και βιώσαμε την φιλοξενία σας με κανιβαλισμούς και χειροδικίες κι έρχεστε να βγάλετε αυτή την ανακοίνωση ντροπή!!! Ο Καπακλής κι ο Αντωναίος δεν είναι ποδοσφαιριστές σας; Μια χαρά έκαναν μπάνιο τα παιδιά χωρίς κανένα θέμα. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί έκλεψαν τον ηλιακό θερμοσίφωνο από τα αποδυτήρια μας και η δημοτική αρχή δεν πρόλαβε να τον αντικαταστήσει. Από την αρχή σας αναφέραμε, ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα και ζητήσαμε την κατανόησή σας.Στα δικά μας αποδυτήρια είχε νερό, αλλά κρύο.

Όταν τελείωσε το παιχνίδι και ζήτησαν κάποιοι ποδοσφαιριστές σας, να κάνουν μπάνιο στα δικά μας αποδυτήρια, ένας ποδοσφαιριστής μας τον οποίο κάποιος δικός σας χτυπούσε μπουνιές (άνευ λόγου κι αιτίας) στον περυσινό αγώνα που προαναφέραμε, είπε να μην έρθετε για μπάνιο σε μορφή αστείου. Δεν σας έδιωξε κανένας. Απεναντίας όλοι οι άλλοι είπαν ελάτε παιδιά, κανένα πρόβλημα. Κάποια παιδιά που προαναφέραμε (Αντωναίος, Καπακλής) έκαναν μπάνιο κανονικά. Οι υπόλοιποι φύγατε κι αρχίσατε ν’ απειλείτε και να προαναγγέλνετε κανιβαλισμούς στο επαναληπτικό παιχνίδι!!! Αυτή είναι όλη η αλήθεια!!!

Υ.Γ. Καλό θα ήταν να σταματήσει εδώ το θέμα, γιατί ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο να δημιουργείται έχθρα μεταξύ δύο χωριών, επειδή υπάρχουν ένας-δύο ανεγκέφαλοι εκατέρωθεν.”

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Β Τοπικό