Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ: Σκέψεις αποχώρησης από το πρωτάθλημα!

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στην ομάδα του ΑΟ Φυτειάς.

Μείζον θέμα το γηπεδικό πρόβλημα και συγκεκριμένα το Π. Μπαχράμης που χρησιμοποιεί ως έδρα ο ΑΟΦ.

Εδώ και δύο μήνες περίπου, φηλαδή από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου δεν μπορεί η ομάδα να παίξει στην φυσική της έδρας.

Όχι μόνο η Φυτειά αλλά και άλλες Καλαματιανές ομάδες. Το γήπεδο είναι τοιμο αλλά ακόμα δεν έχει παραδοθεί ούτε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καλαμάτας αλλά ούτε και από την επιτροπή της FIFA.

Το μπαλάκι ευθυνών Δήμου Καλαμάτας και ΕΠΣ Μεσσηνίας συνεχίζεται και ένας δεν βγαίνει να κάνει μία δημόσια δήλωση για να ενημερώσει τους πάντες τι γίνεται πλέον με το συγκεκριμένο γήπεδο.

Οι άνθρωποι της Φυτείας είναι σε έξαλλη κατάσταση, πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής είναι άνισο και μάλιστα δηλώνουν ότι αυτό το πρόβλημα αν δεν διορθωθεί άμεσα και συγκεκριμένα από αυτή την αγωνιστική τότε θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Δεν μπορεί όπως τονίζουν να ζητιανεύουν γήπεδα για να κάνουν προπονήσεις να ξενιτεύονται κάθε ώρα και λιγάκι ενώ μέχρι στιγμής έχουν αγωνιστεί σε τρία διαφορετικά γήπεδα, στα Σφαγεία στην Σπερχογεία και στο Ασπρόχωμα.

Αυτό είναι κάτι οριστικό, δηλαδή η αποχώρηση και εγκρίθηκε από όλους στο διοικητικό συμβούλιο. Οι εξελίξεις όπως καταλαβαίνει κάποιος είναι ραγδαίες γιατί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του taklin.gr αναμένεται το δρόμο της Φυτείας να ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Α1 Τοπικό