Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

Χαμός με το Π. Μπαχράμης. Ανακοίνωση οκτώ ομάδων. «Ζούμε το θέατρο του παραλόγου»

Πραγματικά ένας απόλυτα χαμός έχει γίνει το γήπεδο Παναγιώτης Μπαχράμης που δεν λέει ακόμα να παραδοθεί και είναι άγνωστο το πότε και αν θα γίνει αυτό.

Έτσι σήμερα οκτώ ομάδες που χρησιμοποιούν το εν λόγω γήπεδο εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση και τα βάζουν με όλους και με όλα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!

«Κύριοι Δημοτικοί άρχοντες της πόλης, μετά την εκλογή σας στις πρόσφατες εκλογές, η σκληρή πραγματικότητα σας έφερε αντιμέτωπους με διάφορα προβλήματα που πρέπει να επιλύσετε για την καλύτερη ποιότητα της ζωής μας.

Δυστυχώς για εμάς, όμως, εσείς καταφέρατε το αδιανόητο. Αντί να μας λύσετε τα προβλήματα, μας δημιουργήσατε περισσότερα.

Ένα σοβαρό πρόβλημα είναι και η λειτουργία του Δημοτικού Γηπέδου “Παναγιώτης Μπαχράμης”, ίσως το γήπεδο με τους πιο πολλούς αθλητές στην Καλαμάτα, αφού αγωνίζονται εννέα (9) σωματεία με εκατοντάδες αθλούμενους.

Στο άκουσμα για την αλλαγή τάπητα όλοι ενθουσιαστήκαμε, γιατί είναι ένα έργο που το είχε ανάγκη το συγκεκριμένο γήπεδο, λόγω παλαιότητας. Γρήγορα όμως τον ενθουσιασμό τον διαδέχθηκε η απογοήτευση και ο θυμός, γιατί η προχειρότητα σας και ο κάκιστος σχεδιασμός σας, ανάγκασε τα σωματεία να μοιάζουν σαν “περιοδεύων θίασος”! Η υποκρισία σας είναι παροιμιώδης, όταν εδώ και δύο μήνες, μας εμπαίζεται με φθηνές δικαιολογίες, ότι θα είναι έτοιμο σε μία εβδομάδα και όταν περνάει η εβδομάδα, την επόμενη έρχεται μία δικαιολογία και αυτό συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, όταν μας είχατε διαβεβαιώσει ότι το έργο θα είναι έτοιμο σε 15 ημέρες.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;

Το να κάνει κάποιος λάθος είναι ανθρώπινο. Το να μας κοροϊδεύει είναι τουλάχιστον ανήθικο και ανέντιμο! Δώστε μια λύση στους εκατοντάδες αθλούμενους του γηπέδου “Παναγιώτης Μπαχράμης”. Κι αν δε μπορείτε εσείς, βάλτε κάποιον ικανό να διευθετήσει το πρόβλημα.

Ελπίζουμε μετά απ’ όλα αυτά, να μην έχετε το θράσος να θέλετε και εγκαίνια!

Τα σωματεία που αγωνίζονται στο “Παναγιώτης Μπαχράμης”,

Α.Ο. Φυτειάς, Π.Α.Ο. Δόξα Καλαμάτας, Νέδουσα Αλαγονίας, Αίαντας Καλαμάτας, Α.Ο. Φαραί, Κεραυνός Καλαμάτας, Α.Ο. Ερμής Καλαμάτας, Π.Α.Σ. Ράχη.

Υ.Γ. Την παρούσα ανακοίνωση δεν την υπογράφει μόνο το σωματείο Α.Ο. Ηρακλής Καλαμάτας και προσωπικά ο πρόεδρός του, Παναγιώτης Κομπότης για τους δικούς λόγους, που προφανώς οφείλει να εξηγήσει στους αθλητές του.»

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in ΕΠΣ Μεσσηνίας