Ακολουθήστε μας

Πρέπει να το δεις

Πλήρης επιβεβαίωση του taklin.gr για τον νέο προπονητή της Καλαμάτας

Από τις 11:30 σήμερα το πρωί, η ιστοσελίδα taklin.gr θα σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά για τον νέο προπονητή της Καλαμάτας.

Πρώτοι λοιπόν σας μεταφέραμε την είδηση ότι νέος τεχνικός αναλαμβάνει ο Σάκης Θεοδοσιάδης, με την διοίκηση πριν από λίγο, σήμερα το απόγευμα να μας επιβεβαιώνει με την επίσημη ανακοίνωση και πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι στον κόσμο που μας ακολουθεί και μας διαβάζει όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά μας έχει στην πρώτη θέση προτίμησης στην Πελοπόννησο (επίσημα στοίχεια στο alexa.com), σπάνια σε ότι έχουμε δημοσιεύσει μέχρι σήμερα σε ότι ρεπορτάζ δεν γράφουμε αποκλειστικό (μην ξεχνάτε ολόκληρο καλοκαίρι τις μεταγραφές), γιατί θεωρούμε άκομψο και όχι μόνο να υπάρχει συνέχεια σε άρθρο οι λέξεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ….

Σήμερα κάναμε όμως μία εξαίρεση για ένα και μόνο απλούστατο λόγο….Ο καθένας φυσικά γνωρίζει γιατί ώρες αργότερα ήρθε νέο αποκλειστικό….Την καλησπέρα μας….

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ TAKLIN.GR….

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Και ξαφνικά… Θεοδοσιάδης στον πάγκο. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

2 Σχόλια

2 Comments

 1. Αποκλειστική νοσοκόμα

  21 Νοεμβρίου 2019 at 16:47

  Το έγραψα και στον άλλο «αποκλειστικό» το γράφω και σε εσένα. Στην εποχή του Internet δεν υπάρχουν αποκλειστικότητες. Επιβεβαιώσεις ναι, αποκλειστικότητες όχι. Παύουν να υπάρχουν με τη δημοσίευσή τους, καθώς το επόμενο δευτερόλεπτο τις βλέπεις παντού.
  Αποκλειστικότητες υπήρχαν όταν μεσουρανούσαν οι εφημερίδες. Τότε, που δεν γινόταν σε δευτερόλεπτα να αναδημοσιευτεί μια είδηση και η «αποκλειστικότητα» κρατούσε μια ολόκληρη ημέρα.

  Με σεβασμό στο έργο που παράγουν τα -τουλάχιστον- τέσσερα αθλητικά site της Μεσσηνίας αυτό.

  • Ηλίας Τσώλης

   22 Νοεμβρίου 2019 at 08:31

   ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Πρέπει να το δεις