Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Φωτόπουλος «Είμαι προπονητής, γυμναστής και οικονομολόγος»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής της Κυπαρισσίας, έκανε στο www.taklin.gr ο Ηλίας Φωτόπουλος.

Γνώστης της κατηγορίας, επί 6 συνεχόμενα χρόνια έχει δουλέψει με απόλυτη επιτυχία σε ΠΑΟ Βάρδας, Αστέρα Αμαλιάδας και Νίκη Τραγανού, θεωρείται μεγάλοη επιτυχία η πρόσληψη του στον ΑΟΚ.

Μας δηλώνει, τους δύο λόγους που δέχθηκε την πρόταση της διοίκησης, τους στόχους καθώς απαντάει και στο ερώτημα μας, προπονητής ή γυμναστής;

«Καταρχή, θέλω να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση για την πρόταση και την τιμή προς το πρόσωπο μου. Δέχθηκα για δύο λόγους… Πρώτον γιατί η Κυπαρισσία είναι ένα σωματείο, καλά οργανωμένο και γίνεται πραγματικά δουλειά σε σωστές βάσεις και δεύτερον και κυριότερον είδα όντας τυχαία το παιχνίδι με τον Πάμισο και την αρκετά καλή ποιότητα που έχει ως σύνολο η ομάδα και ότι μπορεί να δουλέψει σε υψηλότερα επίπεδα.

Εμείς, θα προσπαθήσουμε με σκληρή δουλειά να βελτιώσουμε την εικόνα και κάθε Κυριακή εντός και εκτός έδρας θα κυνηγάμε την νίκη. Στόχος είναι να περαστεί η φιλοσοφία και η τακτική μου και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Τέλος, θέλω να δηλώσω ότι έχω δίπλωμα προπονητή αλλιώς δεν θα ήμουν 6 χρόνια σε ομάδες Γ’ Εθνικής, είμαι γυμναστής, οικονομολόγος και Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών Νομού Ηλείας. Αυτά για τυχόν απορίες σε κάποιους».

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Α Τοπικό