Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ: Κοσμάς «Λαμβάνω ακόμα μηνύματα από κάποιους ανύπαρκτους για τον αγώνα με ΠΑΣ Ράχης»

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει ο αγώνας Διαγόρας Κοπανακίου – ΠΑΣ Ράχης που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και βρήκε νικητή τους φιλοξενούμενους με 2-1.

Παρά μα πάρα πολά τα σχόλια, αρνητικά και με βρισιές, με τα πράγματα να ξεφεύγουν και κανείς να μην το μαζεύει.

Χθες αργά το βράδυ ο Πρόεδρος του Διαγόρα επανήλθε, σημειώνοντας τα παρακάτω:

Μετά από τρείς ημέρες από το Ντέρμπι της Κυριακής Διαγόρα Κοπανακιου με Πάς Ραχης εξακολουθώ να λαμβάνω κάποια μήνυματα για το παραπάνω σχόλιο πού είχα κάνει. Στημένο παιχνίδι θα έλεγα Με το ήταν έχει μεγάλη διαφορά. Για κάποιον πού προδιδεται μόνος του λέμε (Όποιος έχει την Μύγα Μυγιαζεται) Δεν θα κατηγορούσα και Δεν θα εκθέτω δημοσίως ποτές κανέναν.

Όσο για τον αγώνα ήταν πλήθος κόσμου και παράγοντες πού μπορούν να εκφέρουν γνώμη. Και όχι κάποιοι πού ούτε καν ξέρουν πού πέφτει το γήπεδο Κοπανακιου. Και όσο για τα λεφτά πού δεν εξασφαλίζουν επιτυχές και Νίκες Εξασφαλίζουν ομως Αλλά ποιο σημαντικά πράγματα σε ένα παιδάκι μικρό μέχρι να ετοιμαστεί να παίξει σε Αγώνα τοπικής ομάδας πρωταθλήματος. Για αυτό τα τελευταία χρόνια Ός πρόεδρος διατηρώ Δάσκαλο πτυχιούχος προπονητής. Γιατί το μικρό παιδί δεν είναι μόνο να τον μάθεις να κλωτσάει την μπάλα πρέπει να του διδάξεις κάποια πράγματα σημαντικά. Σεβασμός στον συμπαίκτη στον αντίπαλο στον διαιτητή στον οπαδό πού κάθετε στην κερκίδα να τον ευχαριστηθεί και μετά στην διοίκηση της ομάδας για τον εξοπλισμό πού του διαθετει μέχρι και το νεράκι πού του παρέχει.

Και όχι να βρίζει να ψεύδεται και να τρέχει έναν γιατρό πού του παρέχουμε πέφτοντας κάτω χωρίς λόγο να ζητάει Βοήθεια χωρίς να έχει το παραμικρό γιατί έτσι τούς μαθαίνουν κάποιοι. Πώς θα αισθανοσουν Εάν ήσουν γιατρός με 25χρονια στο θρανίο και να έχει χαλάσει Ο πατέρας σου ένα τσουβάλι λεφτά και να σε τρέχουν κάποιοι μικροί θεατρινοι πάνω από είκοσι φορές μέσα στο γήπεδο στα 90λεπτα; Το να πληρώνεις για κάτι πού θα σού αποφέρει ένα παιδί στην κοινωνία καθώς πρέπει είναι ανώτερο το να πηγαίνεις γλυφωντας και παρακαλώντας το να ανατρέψεις το αντίθετο. (Νίκος Κοσμας Πρόεδρος Διαγόρα).

1 Comment

1 Comment

  1. Μιχάλης

    5 Δεκεμβρίου 2019 at 22:53

    Δεν βγαίνει καν νόημα…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Β Τοπικό