Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Θεοδοσιάδης «Κρίμα για αυτά τα παιδιά. Άλλοι παράγοντες διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα»

Εμφανώς απογοητευμένος για το αποτέλεσμα αλλά παράλληλα περήφανος για τους παίκτες του, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής της Καλαμάτας Σάκης Θεοδοσιαδης.

«Καταρχήν θέλώ να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας. Είμαι πολύ περήφανος που 15 μέρες τώρα συνεργάζομαι μαζί τους. Παιδιά τα οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα δουλεύουν κάτω από διαρκής πίεση και εδώ και τρεις αγωνιστικές όσον αφορά το πρωτάθλημα δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε.

Η προσπάθεια τους δυστυχώς καθορίζεται από άλλους παράγοντες. Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω. Τα είδαμε και με το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι είμαστε περηφάνοι που είμαστε Καλαμάτα, που δουλεύουμε για την Μαύρη Θύελλα. Στα δύσκολα οι δυνατοί προχωράνε, εμείς είμαστε δυνατοί, θα βρούμε τον ψυχικό σθένος να διαχειριστούμε τα επόμενα δύο παιχνίδια μέχρι την ανάπαυλα του πρωταθλήματος.

Είναι κρίμα για αυτά τα παιδιά, γιατί δεν υπάρχει σεβασμός, απέναντι σε αυτή την ομάδα, εδώ και 15 ημέρες. Κληθήκαμε μέσα σε 6-7 ημέρες να διαχειριστούμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, τα δύο ήταν εκτός έδρας, μας έβαλαν σήμερα να παίξουμε Σάββατο με τόση κούραση αλλά σήμερα η προσπάθεια τους δεν ανταμείφθηκε το ξαναλάεω γιατί άλλοι παράγοντες διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα και η πληροφορία που έχω είναι ότι το πέναλιτ που δίνεται είναι οφσάιντ.

Από κει και πέρα, όσοι είμαστε Μαύρη Θύελλα, να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά, δεν υπάρχει άλλος δρόμος, ο δρόμος της δουλειάς, της προσπάθειας και φυσικά απαιτώ σεβασμό από όλους αυτούς που έρχονται εδώ και παίζουν τα παιχνίδια. Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά, είμαστε δίπλα τους, είμαι δίπλα τους, να τους στηρίξουμε για το επόμενο παιχνίδι. Είναι κρίμα αυτό που έγινε σήμερα και δυστυχώς έγινε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο.

Εύχομαι στον Περικλή και στα Τρίκαλα καλή συνέχεια. Στήριξη σε αυτά τα καλά παιδιά. Βιώνουμε μία κρίση αλλά θα αλλάξουν όλα. Ας μας αφήσουν να παίξουμε μπάλα και ας χάσουμε με 10-0.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα