Ακολουθήστε μας

Football league

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Αμανατίδης «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Ο Περικλής Αμανατίδης συνεχάρη τους παίκτες του για την νίκη που πέτυχαν αν και δεν ήταν σε καλή μέρα: «Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας που σε μια μέρα που δεν ήταν τόσο καλοί είχαν υπομονή και δικαιώθηκαν. Είχαμε να διαχειριστούμε μία κατάσταση πιο καλή για μας γιατί στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε λίγο πιο ξεκούραστους παίκτες σε σχέση με την Καλαμάτα που έπαιξε Τετάρτη στην Λάρισα κύπελλο ενώ εμείς Τρίτη. Είχαμε παιδιά που δεν ήταν σε καλή μέρα αλλά και κάποια παιδιά που ειδικά στο τέλος ίσως μην συμβιβαζόταν για όσο έπαιξαν με αυτό το αποτέλεσμα».

Ο προπονητής των Τρικάλων συνεχάρη και την ομάδα της Καλαμάτας: «Συγχαρητήρια και στην Καλαμάτα που κατά την γνώμη μου είναι σε μία άνοδο. Οι ομάδες θα πρέπει να έχουν σταθερά βήματα και νομίζω ότι θα πανε όλα καλά με έναν καλό προπονητή που έχει».

Για την συνέχεια είπε: «Το πρωτάθλημα έχει ένα κομβικό σημείο σε δύο Κυριακές με όλες τις ομάδες, ανεξαρτήτως στόχων να ενισχύονται και θα δούμε έναν καινούργιο δεύτερο γύρο κάτι που θα προσέξουμε και εμείς»

Ιδιαίτερη μνεία έκανε και στους φιλάθλους που ταξίδεψαν από τα Τρίκαλα: «Θέλω να ευχαριστήσω και τα παιδιά που ήρθαν από τα Τρίκαλα, έκαναν ένα πολύ μακρινό ταξίδι και έδωσαν μία πολύ ωραία νότα στο γήπεδο»

Ο Περικλής Αμανατίδης σε ερώτηση για το αν ήταν πέναλτι αυτό που έκρινε το παιχνίδι είπε: «Είμαι πιο μακριά απ’ όλους. Νομίζω όμως ότι δεν γίνεται σωστά το μαρκάρισμα. Αν ήταν είναι, αν δεν ήταν δεν είναι, νομίζω όμως ότι είναι».

Πηγή: goaltrikala.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Football league