Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

Περνά στην αντεπίθεση ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μεσσηνίας. «Μηδενική ανοχή»

Ανακοίνωση, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαιρού Μεσσηνίας, με αφορμή την επίθεση στον Αποστόλη Καυκά στον αγώνα Πύλος – Αβία αλλά και γενικά όπως υποστηρίζει τις επιθέσεις που δέχονται οι διαιτητές από την αρχή της χρονιάς είτε στο γήπεδο, είτε μέσω των Μ.Μ.Ε.

Αναλυτικά, αναφέρει: «O Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Παρακολουθεί από την αρχή τις αγωνιστικής χρονιάς να γίνονται φραστικές επίθεσης στα μέλη μας είτε στον αγωνιστικό χώρο είτε μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, είχαμε αποφασίσει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους θεωρώντας ότι αυτό θα ωφελήσει κάποιοι να συνειδητοποιήσουν τον ρόλο τους σε αυτό το δύσμοιρο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Απεναντίας κάποιοι το εκλάβανε σαν αδυναμία με αποτέλεσμα την κορύφωση των επιθέσεων με άνανδρη βιαιοπραγία ενάντιων συνάδελφου μας, έχοντας δώσει χρόνο τόσο στα αδερφά σωμάτια στην νεοσύστατη Επιτροπή Διαιτησίας όσο και σε οποίους ασχολούνται μετά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Σας γνωστοποιούμε την πρόθεση μας για μηδενική ανοχή οποιουδήποτε αλλού κρούσματος , καλούμε όλους τους φορείς να αναλάβουν άμεσα δράση αυτές τις άγιες μέρες διότι οι αγωνιζόμενοι ερασιτέχνες διαιτητές υπερβάλουν εαυτό προσπαθούμε για το καλύτερο κάνοντας πολλά λάθη και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε ανθρώπινα λάθη σαν ερασιτέχνες που είμαστε.

Είμαστε όλοι εδώ (ομάδες παράγοντες διαιτητές φίλαθλοι ) γιατί είμαστε ένα κομμάτι του ποδοσφαίρου και το αγαπάμε προστατέψτε αυτό που αγαπάμε γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε».

ΕΚ ΤΟΥ Δ/Σ

1 Comment

1 Comment

  1. Μιχάλης

    10 Δεκεμβρίου 2019 at 23:55

    Το καμια μηδενική δεν βγάζει νόημα..
    Ή θα γράψετε μηδενική ανοχή ή καμιά ανοχή..

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΕΠΣ Μεσσηνίας