Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Νέα ανακοίνωση

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας καθώς όπως τονίζει, η χθεσινή ήταν λάθος.

Η νέα ανακοίνωση σημερινή, λοιπόν έχει ως εξής:

«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας παρακολουθεί από την αρχή τις αγωνιστικής χρονιάς να γίνονται φραστικές επιθέσεις τόσο στα μέλη μας όσο και στην Επιτροπή Διαιτησίας είτε πέριξ του αγωνιστικού χώρου είτε μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Είχαμε αποφασίσει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους θεωρώντας ότι αυτό θα ωφελήσει κάποιοι να συνειδητοποιήσουν τον ρόλο τους σε αυτό το δύσμοιρο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Απεναντίας, κάποιοι το εκλάβανε σαν αδυναμία, με αποτέλεσμα την κορύφωση των επιθέσεων με άνανδρη βιαιοπραγία ενάντιων συνάδελφου μας.

Σας γνωστοποιούμε την πρόθεση μας για μηδενική ανοχή οποιουδήποτε αλλού κρούσματος. Σαν μέρος του ποδοσφαίρου, θεωρούμε φυσιολογικό να κάνουμε πολλά ανθρώπινα λάθη σαν ερασιτέχνες που είμαστε και πιστεύουμε ότι οι αγωνιζόμενοι ερασιτέχνες διαιτητές υπερβάλουν εαυτό προσπαθώντας για το καλύτερο.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα του οίκου μας και καλούμε όλους τους φορείς να αναλάβουν άμεσα δράση καθότι είμαστε όλοι εδώ (ομάδες, παράγοντες, διαιτητές, φίλαθλοι ) γιατί είμαστε ένα κομμάτι του ποδοσφαίρου και το αγαπάμε. Βοηθήστε μας να προστατέψουμε αυτό που αγαπάμε γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε».

Εκ του Δ /Σ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΕΠΣ Μεσσηνίας