Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Σκληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση του ΑΟ Διαβολιτσίου για την διαιτησία του σημερινού αγώνα κόντρα στο ΠΑΟ Βάρδας.
Αναλυτικά:
«Με τη συμπλήρωση 13 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ο Α Ο Διαβολιτσίου δεν ασχολήθηκε με τη διαιτητική παρουσία, αναγνωρίζοντας πως οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές σε κάθε αναμέτρηση.
Ο Α Ο Διαβολιτσίου σέβεται και αναγνωρίζει την προσπάθεια και το ρόλο των διαιτητών, δεν ζητάει ποτέ την εύνοια, αλλά απαιτεί και δικαιούται την ισονομία.
Ωστόσο μετά τον αγώνα σήμερα με τον ΠΑΟ Βάρδας είμαστε αναγκασμένοι να τοποθετηθούμε και να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία μας.

Σήμερα στη Βάρδα κάποιος σφύριζε «κλέφτικα» και τα αίματα στάζουν ακόμα (μάλλον είχε τελειώσει το βαμβάκι).

Ο διαιτητής του αγώνα κος Παπαγεωργόπουλος σε όλο το 2ο ημίχρονο και ιδιαίτερα από την στιγμή που η ομάδα μας ισοφάρισε σε 1-1 ,
με αδιανόητες και ακατανόητες αποφάσεις κατάφερε να εκνευρίσει τους αθλητές μας ανακαλύπτοντας παραβάσεις που δεν υπήρχαν.
Μετρήσαμε υπέρ της γηπεδούχου ομάδας περισσότερα από 20 σφυρίγματά του, που υπέδειξαν φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή μας ,πολλά εκ των οποίων ήταν ανύπαρκτα.

Απέβαλε δε , με εντελώς άδικη και αδικαιολόγητη 2η κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή μας Γραμματικόπουλο και μας υποχρέωσε να αγωνιστούμε με 10 παίκτες στο 2ο μισό του Β ημιχρόνου.
Κράτησε τέλος , 9 λεπτά καθυστέρηση «έως ότου έρθει η ισοφάριση…σε 2-2»
Θεωρούμε πως ο συγκεκριμένος διαιτητής καθόρισε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα στερώντας από την ομάδα μας την νίκη και από τους αθλητές μας την ικανοποίηση μιας μεγάλης ανατροπής.

Ας ελπίσουμε ότι η εχθρική αντιμετώπιση που είχαμε σαν ομάδα από τον συγκεκριμένο διαιτητή, ήταν ένα τυχαίο γεγονός και ότι εκείνοι που πρέπει, θα λάβουν τα μέτρα τους, ώστε οι πρωταγωνιστές των αγώνων, να είναι οι ομάδες και μόνο αυτές.

Σημειώνουμε , ότι διαιτησίες σαν την σημερινή δεν κρίνουν μόνο αποτελέσματα αλλά κυρίως μειώνουν τον θεσμό του ποδοσφαίρου.

Είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια προάσπισης του προϊόντος που λέγεται ποδόσφαιρο και ελπίζουμε να μην επανέλθουμε με αναφορά μας σε ανάλογο περιστατικό.

Τέλος , οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της Ομάδας του ΠΑΟ Βάρδας για την πολύ καλή φιλοξενία προς την αποστολή μας και υποσχόμαστε , ότι θα την ανταποδώσουμε στον αγώνα του δεύτερου γύρου στο Διαβολίτσι .

Εκ του ΔΣ του Α Ο Διαβολιτσίου

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Γ Εθνική