Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Έρχεται ο Πρασσάς και δίνει απαντήσεις σε όλα…

Η άφιξη του Προέδρου της Καλαμάτας κ. Πρασσά στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα για τις ημέρες των γιορτών αναμένεται να δώσει τις απαντήσεις σε όλα τα καυτά ερωτήματα που απασχολούν την Μαύρη Θύελλα.

Ο μεγαλομέτοχος της Καλαμάτας αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος τόσο σε διοικητικό κομμάτι όσο και σε αγωνιστικό, με τις μεταγραφές και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που θα γίνουν.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Να αρχίσουμε πρώτα με το διοικητικό κομμάτι εκεί που ήδη είχαμε το προηγούμενο διάστημα τις πρώτες αλλαγές. Το βάρος αυτή τη στιγμή έχει πέσει στον Θοδωρή Παπαθεοδωριδη ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Ράλλη, τρέχουν τα θέματα της ομάδας.

Ο κ. Πρασσάς αναμένεται να δώσει απαντήσεις για την οριστική ρήξη ανάμεσα στον ίδιο και τον κ. Παπαδημητρίου αλλά και τι θα γίνει με τις μετοχές που διαθέτει η γυναίκα του κ, Παπαδημητρίου, κα. Μαρία Μπουρνά που κατέχει αυτή τη στιγμή το 38,5 των μετοχών.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πρασσάς έχει έρθει σε επαφή με Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία για να εισέλθει στη διοίκηση και να είναι συμπαίκτης αλλά σε αυτό το κομμάτι θα έχουμε θετικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

ΠΡΩΤΑ Ο ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ

Τώρα, αυτό που προέχει είναι η νίκη στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας για να κλείσει θετικά η χρονιά και παράλληλα η Καλαμάτα να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Χρειάζεται υπομονή και στήριξη και ψυχραιμία από όλους προς το ποδοσφαιρικό τμήμα για να έρθει αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια θα υπάρχει χρόνος καθώς υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος για να γίνει ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό υλικό.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα