Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ: Σουγλέρης «Υπερήφανος για την πορεία της ομάδας»

Έχοντας εννέα νίκες σε ισάριθμους αγώνες και έχοντας πραγματοποιήσει και το ρεπό της, η  ΑΕ Λογγάς φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Γ’ ομίλου της Β’ Τοπικής.

Βρίσκεται λοιπόν στην πρώτη θέση με 27 βαθμούς και είναι το αδιακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της ανόδου.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ντίνος Σουγλέρης μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής:

«Νιώθω προσωπικά υπερήφανος για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτον όλους τους παίκτες της ομάδας για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί και το δέσιμο μεταξύ μας.

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστω στον προπονητή μας Δημήτρη Μάλαμα γιατί αφουγκράστηκε την μεγάλη μας επιθυμία η ομάδα να μπει σε τροχιά ανόδου και έτσι δούλεψε πολύ σκληρά με τους παίκτες και δημιούργησε όλο αυτό μέχρι τώρα και τρίτον το μεγαλύτερο ευχαριστω πάει στον κόσμο γιατί δεν είναι μόνο η οικονομική στήριξη που μας παρέχει αλλά και η ηθική για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία που έχουμε.

Ευχές και καλή πρωτοχρονιά σε κάθε Μεσσηνιακό σωματείο χωρίς κανέναν τραυματισμό. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχει θέσει η καθεμία.

Τέλος, ευχομαι να σταματήσει το αρνητικό σερί που έχει η Μαύρη Θύελλα, να ανακάμψει και να επιστρέψει εκεί που τις αξίζει».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Β Τοπικό