Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΡΟΥΣΙΑΣ: Στη Σχολή Uefa B’ στην Κρήτη

Μεγάλη επιτυχία για τον Ηλία Μουρούσια καθώς θα είναι μέσα στα ονόματα υποψηφίων προπονητών που θα πάρουν μέρος στην σχολή UEFA B.

Θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης την περίοδο 13-19/1 2020. Να θυμίσουμε ότι ο Ηλίας είναι ήδη διπλωματούχος Uefa C’ ενώ παράλληλα σπουδάζει αθλητική διοίκηση στο Κολέγιο Mediterranean College σε Βρετανικό κολέγιο εξ΄ αποστάσεως.

Για μία ακόμη φορά ο Μουρούσιας δείχνει ότι μπορεί να φθάσει ψηλά και το αποδεικνύει και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το ήθος και το πάθος του.

1 Comment

1 Comment

  1. Μιχάλης

    7 Ιανουαρίου 2020 at 23:10

    Εξαιρετικό άρθρο, πραγματικά πολύ μεγάλη επιτυχία του κ. Μουρουσια, γνωρίζετε ότι στη Μεσσηνία υπάρχουν άλλοι 70 που έχουν ήδη πάρει το uefa b και που προφανώς έχουν καλύτερες σπουδές από ένα δίπλωμα που απονέμει ένα ιδιωτικό κολλέγιο;; έχετε κάνει αφιερώματα και σε αυτούς και τα έχω χάσει;; αν ναι σας ζητάω εκ των προτέρων συγνώμη.. Να διευκρινησω ότι η παρατήρηση μου δεν έχει να κάνει με τον κύριο Μουρουσια του οποίου όντως του αξίζουν συγχαρητήρια που έστω και σε προχωρημένη ηλικία (μαθησιακή εννοώ) προσπαθεί να εξελίξει το μορφωτικό και γνωστικό του επίπεδο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΕΠΣ Μεσσηνίας