Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

Ανακοίνωση για τις αναβολές αγώνων εξέδωσε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Ανακοίνωση για το τι πλέον θα ισχύει σε περιπτώσεις αναβολής αγώνων, εξέδωσε τις προηγούμενες ημέρες η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ουσιαστικά αναφέρεται ότι οι όποιες αναβολές αγώνων θα διεξάγονται ημέρα Τετάρτη και μέχρι 11 μέρες μετά την αναβολή της αρχικής αναμέτρησης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων στην προσπάθεια που καταβάλει για τον Προγραμματισμό των αγώνων όλων των Πρωταθλημάτων, που αναβλήθηκαν χωρίς την ευθύνη των σωματείων, αντιμετωπίζει την άρνησή τους να συναινέσουν στις προτάσεις της, για τον εκ νέου ορισμό των αγώνων.

Επειδή βρίσκονται σε εξέλιξη τα Πρωταθλήματα Α1 – Α2 Κατηγορίας Ανδρών – Κορασίδων & Β΄ Φάση Παίδων και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των σωματείων είναι Σάββατο και Κυριακή, σας γνωρίζουμε ότι, από 01/01/2020, θα ισχύσει ΑΥΣΤΗΡΑ, το αρθρ. 9 (ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ), των Ειδικών Προκηρύξεων όλων των Πρωταθλημάτων.

Στο αρθρ. 9 προβλέπεται η διεξαγωγή των αγώνων, που για οποιοδήποτε λόγο αναβλήθηκαν, σε 11 ημέρες Τετάρτη. Δίνεται επίσης η δυνατότητα στα ενδιαφερόμενα σωματεία, να προτείνουν ημερομηνία διεξαγωγής του αναβληθέντος αγώνα, με δική τους κοινή απόφαση μέσα στο χρονικό διάστημα των 11 ημερών.».

Πηγή: contraepithesi.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Μπάσκετ